mucizemmm_ Arkadaşlar 18 aylik oğlum var elmayi çok seviyor meyve vitamin ama kafami karisdiran gunde 3 4 tane yiyor hergun heseyin fazlasi Zarar bazen yemek yemiyor yerine elma filan yiyor hergun 3 4 tane elmanin zarari olurmu
Katya mucizemmm_ zararı olacağını sanmıyorum en fazla bağırsakları çok çalışır. Yeşil elmaysa uykusuzluk yapar.
mucizemmm_ nursocum evet aslinda her meyveli yiyor ozelikle elma hergun 3 4 tane bazen 5 tane yiyor sadece endişelendiyim demiri çok fazla olurmu fazlasi zararli diye biliyorum
mucizemmm_ 210796 o tarafdan şansliyim aslinda yemek yemese bile herturlu meyve yer ek gudaya yeni başladigimda sık sık elma puresi yapardim
assd15 Geçen instagramda bi doktor meyve 2 porsiyonu geçmemeli demişti. bende gebelik diyabeti olduğunda da doktorum meyveye sınır koymam gerektiğini söylemiştir doğalda olsa şeker var sonuçta
Miniminiprens mucizemmm_ yavaş yavaş adet düşürseniz. Mesela bi sabah bi akşam eline verip birazdan başka şey yiyeceğiz diyerek. Belki o düzene alışır zamanla
mucizemmm_ Miniminiprens aslinda guzel olur bazen bi aksam bi sabah yer ama çogunlukla gunde 4 kere yer elmayi getirip gozlerimin icine bakar uzatip soy yiyeyim diye 😅
assd15 mucizemmm_ elmaysa 2 adet aynen.İnternette farklı meyvelerin 1 porsiyon sayısı vardı bi bakın isterseniz Bende meyvenin zararı olmaz diye düşünenlerdendim ama öyle değilmiş malesef
mucizemmm_ assd15 evet bende herşeyin fazlasi zararli diye duşundum o yuzden bu soriyim dedim benim oglan gibi elmaci varmi diye 😄
assd15 mucizemmm_ ya bende meyveciyim hamileyken koca bi tabak yerdim ama sonra azalttım tabi.Şifa olsun oğlunuza ❤️