GoGirl eymeninefe baska suphelendiginiz sey yoksa tekerle oynamayan bebek yoktur bi kac ay snr amacina uygun oynar
Tosbik1406 eymeninefe canım saçmalama arabanın neresiyle oynaması lazım başka? İnsanlarıda yanlış yönlendiriyorsun benim oğlanda arabanın tellerini sever oynar korktum Bi an saçmalama boşver aklına getirme öyle şeyler ❤️
eymeninefe Tosbik1406 aynen bende postta okuyunca korktum ilk defa duydum otizmli çocukta bu belirti oldugunu
Utkucan eymeninefe danışın tabi ki ama böyle değil otizm nedir deseniz şak diye çıkıyor belirtiler birde bebek çok küçük yani hangi aylarda belli edeceğide direk yazıyor o yüzden yersiz olmuş
Karanelo Kanat çırpıyor mu, kendi etrafında dönüyor mu, seslendiğinde bakmıyor mu? Kötüye yormayın böyle belirtiler yoksa
Cicilibicili eymeninefe bu başlı başına bir belirti değil. Belli şeylerin bir arada olması gerekiyor. Sosyal iletişimi, komut alması, göz kontağı. İlk bakılan şeyler bunlardır. Bu şekilde aklınızı bulandırmayın hiç
Organikumos eymeninefe 9 aylıkken bu teşhisi alan bebeklerde yok değil daha çok küçük şimdi belli olmaz diyenler olmuş söylemek istedim. Ama tekerlekle oynamak tamamen bir örnek dönen her türlü cisme karşı ekstra bir ilgisi olması ayrı tekerlekle oynaması bundan keyif alması ayrı. Motor gelişimi nasıl ayına göre hareketleri beslenme şekli vs bunlar daha büyük etkenler. Bunun dışında şüphelendiğin birşey yoksa zaten sırf bunun için yıpratma kendini 😊