Yagmursonrasitoprakkokusu Mutluluk ay ben de az önce gördüm öyle mutlu oldum ki mutluluktan ağladım kendi evladım gibi. Rabbim bütün şifa bekleyen bebeklerimize şifa versin İnşaAllah. Hepsi kurtulur İnşaAllah bu illet hastalıktan 🌸🤲🏼
Mutluluk Elifsmotherr Evet o paylaşımı gördüğümden beri güzel günler göreceğiz çocuklar deyip şarkıya başlıyorum Tam ismi nedir yiğit bebeğin atar mısın bilmiyorum onu
Batimoms Mutluluk omer akif için çok mücadele ettik. Polis abimizin evladı. Neredeyse hiç unlu desteği almadan emniyet saglikcilar ve vatandaş el ele vererek kampanya bitti cok şükür
Batimoms Mutluluk emniyetçiler çok destek verdi. 350 bin kişilik teşkilat hepimiz şubelere kumbara koyduk sürekli aramızda aktif olduk. Aziz cemal bebek içinde öyle ikisini de kısa sürede bitirdik çok şükür
Asklepios Mutluluk ay kampanyası tamamlandığı için söyleyeyim bende fitre dahil elimde olduğunu gönderiyordum akife 🥰 çok mutlu oldum görünce. Akşam bende izleyeceğim 🌼
snyck Mutluluk sofia denizin de 1 ayı kalmis %28 var daha ben ömer akifede göndermiştim bu yavruyada gönderdim zamanı az umarim toplarlar
Mutluluk snyck 1 ayı mi 😥 ya zamanla yarışmak ne kadar kötü sürekli kendi evlatlarim geliyor aklıma Allah’ım sen yardım ett
ikizerkekannesi Annis-ogul kaan. sekban adlı ünlü biri var o sma lı bebekleri paylaşıyor hikaye kısmında var hepsi tek tek hatta asya bebek için kampanya başlatmıştı ordan biliyorum