Serifeelifasel Umuttttt Yediğiniz ictiginize dikkat eder ve şık emzirirseniz hem sütünüz hemde süt kalitesi artar canım
Masev Umuttttt mochi veya benzeri bir silikon pompayla emzirirken diger gogsunuzden eszamanli pompamanizi oneririm ciddi anlamda gunden gune sutunuzun arttigini gorursunuz
Umuttttt Asel-pinar herşeyi deniyorum sanki artmıyor bebeğime yetemiyorum gibime geliyor biraz emiyor sonra ağlıyor çok üzülüyorum
ipekbocegimmm Umuttttt laktamax kullandınız mi ben de yeni doğum yaptım hiç sütüm yoktu onun sayesinde geldi eczaneden alabilirsin
Elfffcnnn Umuttttt benim bebeğim de iki üç dk emiyor ağlamaya başlıyor ya da uyuyup kalıyor 35 günlük o yüzden her mızırdandığında emziriyorum on dk da bir de istese ver bebek emdikce artıyor
Yamanikomm Umuttttt işe yaradımı bestlak bende kullanıyorum 27 günlük bebeğim var artson diye uğraşıyorum
Umuttttt Asel-pinar sarılıktan dolayı kilo vermişti 1 ayda onunla beraber 800 gr aldı mama da vermek durumunda kakıyorum tabi düzgün emmeyince
Asel-pinar Umuttttt anladım canım sen hiç kafana takma bebeğin emdikçe çoğalacak sütün bebeğin uyurken sende yat dinlen canım 😘
iremm_029 Umuttttt cisli bez miktarı nasıl doyup doymadığını ordan anlıyordum bende ne yaptıysam sütümü artıramadım inşallah seninki artar her yolu dene
Umuttttt Yamanikomm bi ara bebek düzgün emmediği için süt toplanması olmuştu bende sağıyorum süt yok sıkıyorm yok bunu kullandım şükür gelmeye başlamıştı çok değil ama yine de faydası var bence
Umuttttt Neslialp gözle görülür bir artışmı oldu acaba yoksa çok sütünüz varken mi arttı benim fışkırır gibi bi sütüm yok
Neslialp Umuttttt aktarda vardır kesin . Benim annem bahçeden toplayıp kuruttu ama siz aktara sorun bi