dygcm Kızlar bebegım 15 aylık ılk defa mayaladığım sütün zamanını ayarlayamadım henüz tutmadı hazır yoğurt versem sütaş bir defalık problem olurmu veren varmı acaba
dygcm Fun bugünlerde diş sıkıntısı cekıyoruz biraz hayırlısıyla bi cıkartsaydık rahatlıycaz 😅 mız mız haldeyiz sürekli, baba dede mama meme gel git pembe anne bunları bazen soyluyo bazen soylemıyo hıc bellı olmuyo😂 sizde durumlar nasıl
Kagansmother Zararını bilmiyorum ama faydası olmayacağını biliyorum hiç yedirme daha iyi mayalayinca yedirirsin
dygcm Kagansmother yani 1 defadan bısey olucagını bende pek dusunmuyorum bıde sonucta ılla ki yıyecek hayatı boyunca hep ev yogurdu yıyecek hali yok🥴
Birbebek34 Kagansmother neden faydası yok ? Ben bebegime hep hazır yoğurt veriyorum. Eşim gıda mühendisi hazır yoğurtlar pastorize ediliyor gerekli analizler yapılıyor diyor. Sadece tazelik açısından paketli süt mayalıyoruz.🤷♀️ dygcm
Kagansmother dygcm yıllardır hazır yoğurt yemiyorum en son ergenliğimde yedim sanırım bide iskenderin yanında kırk yılda bir yerim 1 defadan bir sey olmaz belki ama yararı olmayan şeyi hiç vermeyin daha iyi
Kagansmother Birbebek34 sadece tazelik açısından olur mu? içinde ne kadar katkı maddesi var hayal bile edemezsin zaten gercek anlamda yogurt bile diyemeyiz bunların mayası bile yurt dışından geliyor ve haftalarca dolapta duruyor ve hic bir sey olmuyor küflenmiyor eksimiyor sulanmiyor çapa tıp fakültesi doktorları bile artan kanser vakalarında hazır yoğurt tuketiminin önemli bir yer kapsadığını söylüyorlar zararını bilemem dedim ama aslında biraz araştırma yapsanız ne kadar zararlı olduğunu anlarsiniz @dygcm