mavisgozlum Benim bebeğimde 27 günlük aynı sorun bende de var sağlık ocağına götürdüm ilaç verirler belki diye daha çok küçük veremeyiz dediler karbonatla da 20 gündür geçmedi hala ne yapicam en etkili bilmiyorum sizlerin bebeği nenkadarlikti deneyimlerinizde nolur yardımcı olun
Guzelkizimbenim mavisgozlum ya saçmalamasınlar zaten genelde o zamanlarda oluyor sizde o damladan alın kullanın yazık bebeğe
Fatmasagirli htceee98 htceee98 Meme ucunu da temizlemeniz gerekiyor. Hem bebeğinizin ağzını hem memenizi aynı anda temizleniz gerekiyor
mavisgozlum Guzelkizimbenim hangi ilaçtan alicam bı de eczaneden kendim mi alıyım yoksa doktora mi yazdiriyim bı de ilacın ismini tam yazabilir misiniz🙏
Guzelkizimbenim Sadecezeynep şeker mı ne alaka çok iyi birşey yapmışsınız gibi gelip buralara yazmayın Allah aşkına küçücük bebeğe ne şekeri ilaç var alıp kullanabiliyorsunuz
Sadecezeynep Guzelkizimbenim çok biliyorsun bildiklerini kendine sakla ya da sen uygula karbonat çok masum ya şekerden ben sağlıkçıyım bile bile çocuğuma zarar verecek bişe kullanmam heralde değil mi
Guzelkizimbenim mavisgozlum eczaneye gidin anlatın onlar verirler zaten arkdaslar yazmış burda ilaç ismi onu alın
ly35 mikostatin kullanabilirsin. günde 3 kere 1ml ağzına ver. yutması veya tükürmesi sorun değil dedi doktoru. yapış yapış yapıyor üstünü önlük takın mutlaka☹️ ilaçtan önce de karbonatlı suyla silebilirsin, göğsünü de tabi emzirme öncesi
Edis53dm Aselinannesi0655 valla karbonat hic işe yaramadı canım eczaneden bir krem aldım bir günde götürdü günde dört defa sürüyorsun ama bir günde gitti dudaklarda bile vardı bizim Allaha şükür atlattık
mavisgozlum Çok sağolun valla aile hekimliği veremem diyince bebeğimin ağzı öyle öyle ne zamana kadar gecicek diye kendimi yiyip bitiriyofum ilk isim eczaneye gitmek
Aselinannesi0655 mavisgozlum dün aldım mikostatini sabaha azaltmıştı ama gögğslerğmi asildim emzirmeden önce ve sonra emziklerini yıkadım kaynattım içine azcık ilaçtan damlattım.. gögüs ucumu kızıma verirken de ucuna azcık kalan ilaçtan damlattım karnonat ve ilaçla dönüşümlü gidiyoruz