gulsen03rs Sevgili anneler 2,5 aylık kızım inanılmaz pişik oldu. Sudocrem ve hametan kullandım geçmedi. Eczacıdan derme-trosyd adlı kremi aldım. Bu kremi doktor önerisiyle kullanan bana dozaj ayarlamasını yazabilir mi?
ElaEmirelif gulsen03rs ben kullandim.canim benim kizimdada asiri pişik olmustu doktor vermsti gunde 3 kere surmstum
Cgnrn gulsen03rs ben dermo trosyd, hametan ve fito kremi karıştırıp sürüyordum doktor yazmıştı. İstediğin kadar kullanabilirsin dedi bana. Eczanede de günde 3 kez yazmışlar ama ben pişik olduğunda hep onları kullanıyorum her bez değişiminde. Diğer zamanlarda mustela kullanıyorum ya da sudocrem.
Astalavistababy gulsen03rs mantar olmuş bebeğiniz geçmiş olsun ıslak mendil kullanıyorsanız yıkayarak kullanın Bebeğin altını değiştirdiğinizde de su ile yıkayıp kurulayıp dermo trosyd i Sürerseniz iki üç gün içinde geçer
gulsen03rs ElaEmirelif teşekkür ederim cevabınız için peki travazol krem gibi 3 günden fazla kullanmayın tarzında birşey söylemiş miydi doktorunuz?
gulsen03rs Cgnrn olmazsa bende alayım üçünden karıştırırım. Bu gidişle çok yaşayacağım gibi ben bu sorunu çünkü. Teşekkür ederim
mom006 Cgnrn tyrosid mantar önlemesi icin pişik yerde uzun süreli kullanılmaz, oksizinc %40 çinkolusunu kullanın hemen toparlar o da.
gulsen03rs ElaEmirelif aynen ya bu da mantarımsı olmuş. Az önce hastaneye gittim poliklinikler hep kapalı şimdiden bayram tatiline girmiş herkes. Aile hekimine gittim o da kapalı çalışmıyor kimse.
gulsen03rs Astalavistababy ıslak mendil kullanmıyorum hiç. bebek temizleme pamuğunu su ile ıslatıp öyle temizliyorum altını. Havalar ısındı artık her kakada popo yıkamaya başlamalıyım sanırım. Dediğinizi yapacağım yıkayıp kurulayıp dermo troysd süreceğim inş birkaç güne geçer teşekkürler
ElaEmirelif gulsen03rs sen o kremleri kullan canim 2/günde etkisini göreceksin insAllah baska türlü gecmez cunki
gulsen03rs Hepinize teşekkür ederim 🌸 bugün başladım sürmeye. Geçmezse artık bayram sonu tekrar dr a götürürüm.
elmaliturtam gulsen03rs günde iki kez sabah akşam kullanmıştım doktor önerisi ile zaten ikinci günde baya farketmişti bir hafta kullan demişti en çok. İnşallah bir an önce geçirir bebeğinize şifa olur.