Tugg Vallah ben internteen anket sitelerine üye oldum baya yere üyeyim Bayadır bazı yerlerden para bazı yerlerden hediye çeki alıyorum benim için iyi oluyor harçlıgım çıkıyor bide 2 el ürün satıyorum bazı siteler var internetten araştırırsanız
Susamannesi Tugg o nasıl bi şey ben bi iki taneye üye olmuştum uzun süre bişey çıkmayınca girmedim daha
Xexexe Kymkkymk Eğer yasak değilse yazayım numaramı istersen oradan bilgi vereyim yasak sada yazmam zaten
AloneMom Minimalhanim sizce nasıl olmuş ilk yaptığım amigurumi işi bu.bidahada yapamadim usta birinden yorum almak istedim ☺️☺️
Minimalhanim AloneMom estağfirullah bende ustası değilim ama çoom hoş olmuş elinize sağlık ben bayıldımm 🥰
Tugbatokatli Susamannesi Ben de bı ara çok bakındım ama eskisi gibi değil artık .bulmak zor bir de arkadaşımla bibyer bulmuştuk dolandırıldı k para istediler 100₺
Susamannesi Tugbatokatli evet ya kalmadı sanırım 😕geçmiş olsun size de umarım tekrar gelmez başınıza 🍀 aslında bulan olursa post açsa çok güzel olur ihtiyacı olan katılır
AloneMom Minimalhanim yaa öylemi, teşekkür ederim.fiyatlandirmayi nasıl yapıyorsunuz mesela böyle bir bebek nekadara satılıyor.bende düşünüyorum işi ilerletip☺️
Susamannesi Oglusum5357 kandırdı bi tanesi beni ama eltim de dolandırılmış uyardı sağolsun bulaşmadık çok şükür
Minimalhanim AloneMom yani ben biraz uyguna yapıyorum aslında çünkü almıyo kimse ben olsam bu bebeği 85 e falan satardım