Etmenin Arkadaşlar kanguruyu kaçıncı ayda kullanmaya başladınız benim oğlum 3ay 15 günlük ne zaman kullanmaya başlamalıyım
ebru23 Etmenin Solomonbaby’nin öneririm . Yenidogan aparatı ile heryere girebiliyorsun ve rahat biz ilk dortbucuk aylıkken kullanmaya başladık
Nuraylarin Bizde 3aylik olduk o kangurularin oturma pozisyonundan tedirginim zararli olur diye bazilarinda makan cok acik duruyor bazilarinda az hangisi saglikli bilemiyorum en sonunda stokke bakdik gecen onu alicaz daha kaliteli ve sagliklidir belki diye
Merveipekalkan Valla bende korkuyorum çokta pahalı bişey aldık yazık olmasa bari oturtmayı beceremedim ben 🙄 3 ay 9 günlük kızım.
Merveipekalkan essea boba 4G arkadaşlar kullanıyor çok memnunuz dedi benim belimde sıkıntılı ağrı yapmıyo diyince aldık ama nasıl olcak bilmiyorum bana tuhaf geliyo rahat değil gibi sanki 😏
Etmenin Teşekkür ederim ben almadim ablamda var onu kullanicam o geçen sene aldığında kaliteli almıştı markasını bilmiyorum ama
essea Merveipekalkan evet sayfalarında kullanım ipuçları var ordan bakabilirsiniz . ben Neko aldım o da pahalı diğerlerine göre . Ama memnunum .