Mom091 Selamün aleyküm kızlar nasılsınız? catz kids in bu tulumlarından kullanan var mı? Çok beğendim kendilerini. Kullanan varsa, güzel mi? Rahat mı?☺️
bikerem Mom091 ınstagramda cloudkids var. Bu sekil harem pantolon veya bohem tarz tulum vs dikiyor. Siz kumasi secin yeter. Oyle güzel tarz ki birsuru diktirdim. Tulumlar da efsane. Kumas zaten pamuk ve fiyatlara inanamazsınız
Knglsn Mom091 benim ablam yeğenime almıştı gayet memnundu ama sanki yaz için çok uygun değil.geçen ay giyiyordu hatta.ben de buradan 2 ürün aldım.giydirdiğimde oğlum gayet keyifliydi.rahat olduğunu söyleyebilirim ama mevsim olarak uygun olup olmadığı konusunda emin olamadım.
Woody Mom091 üstte kalsın mademm Ben yazlık alışverişi kışın yaptım bitti Çoook begenşrsem 1 2 şey alma hakkı verdim kendime 😀
Mom091 bikerem ben pamuk kumaş değil de daha çok efil efil olan kumaşlardan istiyorum. Bundan aldım bakalım. Dediğiniz sayfaya da bakacağım teşekkür ederim☺️
bikerem Mom091 https://resimyukle.link/i/oPEQi tavsiye ederim. Fazlaca kumas renk ve tur secenegi var🥰
Mom091 Knglsn aldım bakalım. Neyse ki istanbulda şuanlık hava soğuk. İyice yaz gelene kadar giydiririm artık. Teşekkür ederim😊