Mom0911 Muhammedeyup12 kurnazlık yapıyorum🙊Geçen sene çocuğu kucağıma aldım ,aaa bak bak ilk bayramımız , baban harçlık vercem diyor diye gittim babasının yanına 😂500 TL kopardım şak diye 🙊
Bulutbey [silindi] “doğrusunu yazsam bana da boş der” diye bir düşündüm. Baktım sen yazmışsın 😅 nedense hep düzeltesim geliyor. Özellikle HERKEZ’i🤷♀️
Prensimm Yagmuurr insanlarla dalga geçmek nekadar hoşunuza gidiyor hayatta başka işiniz yok sanırım? Bence kendinize başka hobiler edinin.
Yagmuurr kdkdkdklsldl Yorumuna istinaden diyorum demek tek sorununuz yazım yanlışı değilmiş neyse 💁🏻♀️
kdkdkdklsldl Prensimm böyle insanlarda varmış demekki ukalalar iste insan gibi konuşmak varken illa biyerden vurmaya çalışıyolar ne gerek varsa bu günlerde böyle kalp kırmaya insanlar acımasız
Prensimm kdkdkdklsldl Çok takmamak lazım böyle herşeyle herkesle dalga geçmeyi kendine görev edinmiş insanları.
Ultraslan40 Prensimm Kendisi bir yorumda post sahibine hem sen hem de siz diye hitap etmiş, kendilerine bakmazlar başkalarını direk yutarlar. 🤷♀️