Yumurcaklarim Kızlar sağlık ocağının verdiği Doğum kontrol hapını kullananlar var mı aranızda ben 3 gündür kullanıyorum akşam atıyorum sabaha mide bulantısıyla kalkıyorum zamanla geçer mi yoksa hep böyle yapmaya devam mı eder baş ağrısı da yaptı birazcık 😕
Kuzumveben Yumurcaklarim ben cerazette kullaniyorum doktorumun onerisiyle saglik ocagi vermiyor ozel ilac ucretle aliyorsun emzirirken kullanilir progesteron iceriyor ben 40ımdan sonra doktoruma gittim ve kullanmaya basladim
Yumurcaklarim Deletedmom115 adetinin ilk 5 günü içinde gidiyosun kan testi yapıyolar sonucunu alınca da veriyolar canım hapı. Diğer aylarda her zaman gidip alıyosun sağlık ocağından. Markası da Microgynon
Deletedmom115 Yumurcaklarim Anladım bende sanırım kullanmak istiyorum çokta emin değilim ama gerek olduğunu düşünüyorum en kısa zamanda gidip bilgi alsam iyi olur.
Yumurcaklarim Deletedmom115 bende en uygunu hap olur diye düşündüm. spiral kayar diye endişe ettim. 3 aylık iğneyi hiç istemedim zaten.
Yumurcaklarim Kuzumveben emmeyi bıraktığı için bende sağlık ocağından alıyorum emmeye devam etseydi bende cezarette kullanıcaktım ama bende de aşırı bi mide bulantısı yaptı bakalım böyle mi devam edecek
tgbmhr Kuzumveben 3 aylık iğne vurulmuştum ben ama bu ilaca baslamak istiyorum. kanamamda var kullanablir miyim acaba
Kuzumveben tgbmhr igne olayindan sonra nasil olur bilmiyorum canim ben 40imdan sonra basladim doktorum tavsiye etti