Umayinannesi Kızlar korbell çöp kovası kullanıyorum normal çöp poşetini çöp kovasına nasıl geçiriyorsunuz bir de 16 lt için büyük boy mu almaliyim çöp poşetlerinin ağızları yırtılmadan açılmıyor acılınca kopuyor diğerlerinden kafam karıştı bir anlatın nolur 🥴
Epifenomen-gkc Umayinannesi a101deki büyük boy poşet oluyor ama inanılmaz koku salıyor. Yine en iyisi kendi poşeti
mermik Umayinannesi ben d…. adlı 2.el uygulamada yerli çöp poşeti diye gördüm daha uygun geliyor. Elimdeki stok bitince denicem. Yorumlar iyi. Bakın isterseniz
Masev Umayinannesi dolap uygulamasinda muadilini satan bir hesap varmis ben denemedim ama arastirip degerlendirebilirsiniz
Sadekahvem Umayinannesi d. adlı uygulamadan benzerini aldım kullaniyrm. Bir tık ince ama guzel. İlla çöp poşeti derseniz büyük boy almanız lazım ama aşırı olmasada koku dışarı veriyor.
SeverusSnape Umayinannesi sadece kendi torbasını kullanmanızı tavsiye ederim, diğerleri hem tam olarak uymuyor hem de inanılmaz koku sızdırıyor. Vallahi biz şu an kaka kokusuna şaşırıyoruz. Maşallah. Ek gıda anneleri anlayacaktır demek istediğimi😂
Sadekahvem mermik evet memnunum. Orjinal poşetini hiç kullanmadim ikisi arasında bir kıyaslama yapamam ama bu poşette gayet güzel koku yapmıyor.
Umayinannesi Sagolun kızlar normal çöp poşeti kullanamayacağımı anladım ve e bebekten sipariş verdim poşeti 🤓