Yaren1annesi1 Hanımlar 6+20 günlüğüz kızım geceleri çok uyanıyor yatmadan önce 7 tahillı gece maması yiyor sonra da devam sütü içiyor ama 2 saate bir de kalkıyor doymuyor sanırım dicem ama çok uğraşıyorum da sizlerin tavsiyeleri var mı başka ne yapabilirim 😊
Berenkooommm Yaren1annesi1 bizde gece maması yediriyorduk 2 gün vermedim acaba gece nasıl olacak diye vermediğim 2 gece çok güzel uyudu dün gece maması yedirdim 2 saate bir uyandı artık gece maması yedirmeyi düşünmüyorum
Cheddar Yaren1annesi1 illa açlıktan kalkmaz lütfen sadece gece kalkışlarını beslenme üzerine kurgulamayın. Diş zamanları, atak zamanları sık uyanmalar oluyor
Duyulurum Yaren1annesi1 çok yüksek ihtimalle geçici bir dönem bu. Benim oğlum da o zamanlarda yarım saatte bir uyanıyor muydu çok çok zorlanıyordum ama birden bire düzeldi. Yine 5-6 defa uyanıyor ama sonuçta uzun bir uyku uyuyor
Gamze2020 Fazla tokluk rahatsız ediyor olabilir mi ? Ben yatmadan 1 saat önce kefir içiriyorum daha güzel uyuyor.
Yaren1annesi1 Gamze2020 bilmiyorum ki bi türlü çözemedim haftada 1 kutu mama gidiyor inanın şaşırdım kaldım ne yapacam diye normal emzik de emiyor gece emziği atıp mama arıyor işte memeyi veriyorum almıyor 🤦♀️