Gmzdrn Merhaba anneler kızım 1 yaşında olcak ama hala su içerken 0/6 ay biberon ucuyla içiyor diğer uçlarda denediğim de bogazına kaçıyor siz neler yaptınız ?
Berilismom Gmzdrn nuk pipetli suluktan aşırı memnunum canım kızımda çok seviyor veriyorum eline içiyor bende ne biberonla nede alıştırma bardağı ile içirebildim 10. Aydan beri rahatım😍
CatBoy ipekkizimm avent kesinlikle hiç akıtmıyor, bebedor pipetli suluk ters çevirip salladığında dökülüyor
yagmurathan ipekkizimm ben wee markayı önerirm çok memnunuz . Şapkalı böle desenli falan ilgisini çok çekiyor gidip kendi içiyor :)
Sinifcianne ipekkizimm hayır akıtmıyor 2 bucuk yaşında oğlum o da hala kullanır cok memnunum. Hayır sade renkli desen yok üzerinde.
ipekkizimm CatBoy avent icin de akitiyor diyen cok var akitmiyor diyen de o kadar kararsiz kaldim ki 🤔
Sinifcianne CatBoy aventte dökülüyor aynı şekilde ikisindede var 😂hangi sulugu sallarsanız sallayın akıtır pipetin içinde kalan su damlıyo sonucta. Fiyat performans olarak bebedor derim avente o kadar para vermeye gerek yokmuş bunu gördüm.
Bskulku CatBoy suyu ilk koyduğunuzda birkez lavabonun içinde ters çevirip suyunu akıtın yada ucundan biraz için 😂 sonra hiç akıtmıyor
Ecrinbzkrt Gmzdrn 9.ayda pipete gectım 2gun zorlandı sonra alıstı suan 11aylık wee baby kullanıyorum cok memnunum hıc akıtma yapmıyor
ipekkizimm Gmzdrn merhaba postunuzu ele gecirmis gibi gozukebilirim kusura bakmayin 😅 benim kizim da 1 yasina girecek pipetli suluk arayisindayim uzun zamandir yorumlara bakmaya geldim😊