Morcivert061 Kafayı yicem artık 2 yaşında kızım 3gündür sadece uyurken öksürmeye başlıyor ne uyku kalıyor ne bişey. Burnunu açıyorum ilaç içirdim yok. Uyanıkken hiç bişey yok uyurken sürekli öksürüyor . Ne yapabilirim varmı öksürük için önereceğiniz bişey
Pinkbery Morcivert061 allerjiyada reflu olabilir doktora danışmak daha dogru olur. Bir arkadasımın kızında da vardı gece oksurmeleri. Alerjik reflu cıktı🤷
ilkgozagrimmmm Morcivert061 Bizdede vardı 8 ay 21 günlük. Doktorumuz boğazı kuruyordur her yaptığında su ver dedi sanki daha azaldı gibi hissettim
Sasavass Aynı sorun bizdede vardı ben sütü sağdım biberon ile verdim biberonu sıcak suda ısıttım bi kaç gün o şekilde verdim geçti bizde
Morcivert061 ilkgozagrimmmm sürekli su veriyorum zaten gecede ama öksürdüğü için 10 dk da bir uyanıyor. Balgamlı öksürüyor
ilkgozagrimmmm Morcivert061 Yinede götürün isterseniz. Birde sesini alın bence ses kaydı gibi. Çünkü doktor bana sordu tam anlatamadım galiba. Su ver geçmezse tekrar getir dedi. Bizimde gündüz yoktu gece başlıyordu.Öksürürken uyanıyordu
Morcivert061 Cananaybey yeni gördüm yazınızı kusura bakmayın. Gittik bahar alerjisi dediler alerji şurubu verdi sonrasında geçti