LokumAnnesii Merhaba anneler yakın zamanda ehliyet almış olanlar özellikle cevaplarsa çok sevinirim ben bu kitabın neresine çalışıcam aşırı kalın çok tedirgin oluyorum ya çıkmış soruları çözüyorum onlara göre geçiyorum ama genede çok korkuyorum sınavdan
Leylak2030 LokumAnnesii kuzum benden sana tavsiye soru çöz zaten sorular hep benzer doğal olarak da öğrenmiş oluyorsun hatta testten sonrasında not al kitap çok dolaylı laf kalabalığı yapılmış
Sblsrgnsn LokumAnnesii cikmis sorulari coz bol bol cevabini bilmediklerni kitaptan bak hep syni sorular cikiyor zaten ben alali 7 yil gslan oldu kitabi hatirlamiyorum ama hep cikmis sorulari cozmustum pek farkli bisey cikmiyor tabelalri falan ezberle kitaptan onun disinda cikmis sorulari cozdukce aklinda kaliyor zaten hic stres yapma zor olmuyor sinavlar eskisi gibi
Kagansmother LokumAnnesii hic kitaba bakmadım derse de 1 kere gittim yazılı sınavdan 96 yla gectim motor çalıştım sadece kardeşimle o kadar lise seviyesinde sorular az bi bilginiz varsa yaparsınız bi kere göz gezdirin yeter
LokumAnnesii Leylak2030 çıkmış soruları çözüyorum. Her ayınkini ordan geçiyorum ama genede tedirgin oldum
Sblsrgnsn LokumAnnesii evet terimlerde cikiyor cok hatirlamiyorum ama dizel benzinli arasinda farklar falan vardi onlar cikiyor surekli kitapla ugrasmayin bence hic ben hep cikmis sorulardan calistim cevabni bilmediklerme kitaptan bakiyordum coze coze ogreniyorsun faha akilda kalici oluyor oyle unv sinavi gibi farkli soracak biseyleri de yok zaten
Minikpandailay LokumAnnesii Ben o kitabı hiç cozmedim😄 az çok bilgim vardı o yüzden bakmamıştım sınavdan da 90 aldım. Ablam özet geçmişti kitabı. Çok gereksiz şeyler var ama. Soruları çözdü hepsinin. Kolay gelsin 🌼
Mom088 LokumAnnesii ehliyetcepte uygulamasını indirdim çıkmış soruları çözdüm ipuçları falan da var orada . Yasaklardan önceki son pazar sınavı geçtim
PortakalliKahve LokumAnnesii kitaba çok yoğunlaşmayın çıkmış soruları çözmeye devam edin. Motoru detaylı öğrenmeye çalışın, geçersiniz
LokumAnnesii Leylak2030 Ssedaa Sblsrgnsn Ozgecee3 Ozgecee3 PortakalliKahve kızlar hepinize çok teşekkür ederim çıkmış sorulardan devamkeee😂
Ozgecee3 LokumAnnesii kitabin hepsine calistim tammam ise yarar bilgiler var ama daha cok 1 yada 2 yil once cikmis sorulara bak onlara cslis sinava girmeden once onlara bi goz attim neredeyse onlara benzer sorulardi hepsi
Ssedaa LokumAnnesii çıkmış sorulara çalış internetten zaten hemen hemen aynıları çıkıyor ben verdikleri kitabın yüzüne bile bakmamıştım 😂 ağustosta aldım ehliyeti
Merve1507 LokumAnnesii kitaba bir göz atın yeterli bence çıkmış sorulardan çok çıkıyor zaten eğer bilmediğiniz bir terim olursa kitaptan yardım alırsınız ama önemli olan çıkmış sorular
morsayfa Ben en çok çıkan ehliyet sınav sorularına çalışarak kazandım. Trafik işaretleri ve bilmediğiniz terimleri size verilen kitaplardan bakın. İşin zor kısmı bana göre direksiyon sınavı orayı geç yeter :)