Umay123 Kızlar 32 günlük bebeğim 2 gündür hiç durmuyor. Sürekli ağlıyor, uyumuyor. Sanırım atak zamanı geldi. Kaç gün sürüyor, yaşayanlar deneyimlerini anlatırsa çok sevinirim
Fndk33 Umay123 ben yaşadım geçen hafta atlattık şükür bizim 1 hafta sürdü sürekli kucağımdaydı bıraksam ağlıyordu beraber uyuduğumuzuda bilirim. Müzikle masajla bebek arababasıyla evin içinde gezerek dikkat dağıtarak bi şekilde atlattık internetten bakın sizde bitmesine kaç gün kaldığını öğrenirsiniz🌸
Melisa59 Umay123 benim bebeğimde 36 günlük atak haftasındayiz 7 gün sürüyormuş sanırım 40i çıktığında bitmiş olacak ama ben bariz bir huzursuzluk görmedim normalde de zaten kendi kendine duran bir bebek değil emzik emmmekten nefret ediyor saniyesine ağzından çıkartıyor o yüzden de canı skiliyor hep bir ağlamaya çalışma emmek istiyor uyuduğu zaman rahat ediyorum . Şöyle kendi kendine durduğu zamanlark görsem 🤲
CaglaCeylin 5 haftalik atak en kisa sürenlerden, bitikden sonra bebeginiz yeni bir beceri ögrenmis olacak. Geriye 9 atak kaliyor allah kolaylikversin
Fndk33 Umay123 1 hafta sabır sonunda gülücükler atacak gerçek gülüşlerini göreceksiniz 🙈🥰🥰❤️ Daha dikkatli inceleyecek ve oyunlara daha meraklı olacak🥰
NurrA Ya bizimde beşinci haftamız aşırı ağlıyordu kayınbabam aşırı düşkün illa doktora götürelim bişeyi varsa çıksın dedi bende ne zararı olacak götürelim dedim dün götürdüm doktora ağlıyor dedim kızın yüzünü bile açmadan bana kolik bebek dedi bizim gaz çıkarmamız da bi sorun yok ağlamamız da son 10 gündür falan var acaba ataktan mı ya