PrensinAnnesi2021 Bu uzun atağın daha basındayız ama bizi mahvetti. Gece uykuları kalmadı nerdeyse. Gündüz uykuları da çok kısa sürüyor. Bu atak bitince Hersey normale dönecek mi :/
mombeto PrensinAnnesi2021 düzelicek canım o da geçecek ama her atağın yani her ayın farklı bir macerası var benmki daha 5 ay 11 günlük ama 4. Ay atağı bitti dedim oh güzel 1 2 hafta sonra 5. Ay atağı başladı o da bi değişik ama 4. At atağı en zoru gibi şu an. Allah yardımcın olsun bebeğine sakinlik uyku sana sabır güç kuvvet dilerim
Reyna PrensinAnnesi2021 o anlamda demedim kuzum illa ki bi düzeni olacak artık ama her daim farklı sorunlar oluyor hiç bir zaman normal olmuyor bebek büyüyene kadar ancak 4-5 yaşına gelmesi lazım
PrensinAnnesi2021 Reyna su uyku olayı çok yıpratıyor insanı sinirli yapıyor onu cozsem tamam dicem. Gece saat bası kalkmak çok zorluyor böyle değildik moral bozuldu biraz
PrensinAnnesi2021 mombeto amin çok teşekkür ederim , Allah tüm annelere sabır güç kuvvet versin 🙏🏻Daha önceki ataklar böyle ağır değildi ağlama krizi vardı tabi. Bu atak rutinlerimizi de ezdi geçti 🙄 Suan uykusuzluktan gözlerim kapanıyor
Daphnemom Bu bitcek kısa bi mola sonra 20 küsür günlük 5.ay atağı gelcek. ☺️ Suyuna gidin ben öyle yapıyorum. 4.ay atağını da öyle hafif geçirdik 1 haftası fln zor geçti
PrensinAnnesi2021 Daphnemom ağlama krizlerini falan geçtim. Meme istiyor veriyorum itiyor sonra gene istiyor Hersey bir garip. Bari uykumuza birsey olmasın dedik o da gitti 🐨Allah yardimcimiz olsun. Hamilelik öncesi 8 saat uyurdum lüksmüş ☺️
Melina-krts Harika haftalar programını kullanıyorum 4. Atakta fırtınalı haftayı daha bugün atlattık o ne sıçrama haftasıydı öyle aşılarla da birleşince perişan etti bizi ama sanırım geçiyor çok mutluyum galiba bu sıçrama dönemi sonrası gerçekten güneşli
PrensinAnnesi2021 Melina-krts ben de o programı kullanıyorum resmen gün sayar oldum önceki ataklar bu kadar yormamıştı bu gerçekten çok uzun ve etkili bir atak. İnsallah biz de tez zamanda atlatırız 🙏🏻