Gizemhzl Ultraslan40 bencede cigdem hocam öncelikle sonra askın bey😊ameliyatıma ikiside girdi sagolsunlar🤣
Ultraslan40 Songena19 koru hastanesi, instagramdan takip edebilirsiniz. Ben çok ama çok memnun kaldım.
Gizemhzl Songena19 ege plazada özel klinikleri var uzun süredir ordalar. koru anlasmalı hastanelerinden birisi sadece
Gizemhzl Ultraslan40 evet üstelik ben riskli gebeydim preeklampsi oldum son 12 gün çok cok ilgşliydiler asla haklarını ödeyemem. Öncesinde cigdem hocam süphelenip kontrollerimi haftalık olarak planlamıstı
Ultraslan40 Gizemhzl ben de preeklampsi nedeniyle 28 haftalık doğum yaptım, 2 hafta hastane de yattım o sebeple ben de çok ilgili olduklarını fark ettim. Keşke aynı ortak noktamız olmasaydı ama kader arkadaşıymışız☺️
Ultraslan40 Gizemhzl ben de asla düşünmüyorum şu an için ama ileriki dönemde kesin düşünürüm, çünkü ben burada üzülsem direk kardeşlerim bana destek olur, bencillik yapmak istemiyorum büyük bir risk ama hakkımızda hayırlısı olsun çok zor bi hastalık 😷
Gizemhzl Ultraslan40 aynı sekilde bende 2 ser yas arayla 3 kızımın olmasını cok isterdim ama bu durumda bana bir sey olursa ilk kızımı annesinden mahrum bırakmıs olurum diye korkuyorum😓instagramda preeklampsi sayfaları var ilk gebelikte yasayanlar grbelde 2.de de gecirmiş😓
EsraEge Kesinlikle katılıyorum Aşkın Hoca ve Çiğdem Hoca konusunda. İkisi de mükemmel doktorlar. Benim doktorum Çiğdem Hanımdı. Arada Aşkın Hoca da muayene ederdi. Tek geçerim ikisini de ❤️