PudraKokusu Kizlar bu sene haziranda ilk babalar günümüz ve bnm hediyem cok güzel oldugu icin altta kalmak mahcup olmak istemiyorum, ne alinir ne yapmalı orjinal fikri olan varmi, bebeden firsat bulup ancak bi yolunu bulur hazirligini yaparim diye düşünüyorum
Cheddar PudraKokusu güzel bir kol saati olabilir. Erkekler için en güzel ve her daim kullanılan bi aksesuar
elifineylulu PudraKokusu Canım geçen sene bizimde ilkti resim yüklemeyi beceremedim ama anlatayım ciceksepetinde bir tane tablo var benim bir kahramanım var ve ben ona baba diyorum yazıyor BABA yazan kısımda bebeğinizin ve eşinizin resimleri var çok beğenmişti eşim tavsiye ederim
serap6155 PudraKokusu masa başı bir işi varsa DJ çerçeve alabilirsiniz içine resimlerinizi atarsınız biz doğum gününde öyle yaptık üstüne de sana ailenden daha değerli verecek bir hediye bulamadık babacım yazdık çok mutlu oldu işyerinde normal zamanda saat ve takvim görünümlü düğmeye bastomı resim ve videolar oynuyor birde yanında iş yerine çiçek sepetinden çikolata göndermiştik😂 babalar günü için bende şuracıkta beklim 😊
PudraKokusu SedaMeyra bebegimle buyuk bi fotomuzu bastirmis cerceveletmis, sevdigim bi cicek demeti, birde pirlanta kolye ❤️
SedaMeyra PudraKokusu anladım. Teknolojik seyler olabilir oyun vs oynuyorsa konsol falan. Taki gibi sylerse saat yüzük olabilir. Ben eşime babalar gunu ve dogum günü icin ikisini auni anda kutlicaz geldiğinde. Bornoz pijama takimi ic çamaşır cuzdan terlik ayakkabi alyans arabasi için bir kac aksesuar gunes gözlüğü tisort sort vs aldim hepsini paketleyip vercem
Cheddar PudraKokusu yani karakterini vs bilemediğimiz için spesifik şeylerden öneri veremeyiz ama mesela benim eşim kamptan çok hoşlanır. O yüzden güzel bi çadır ve ekipmanlarını alacağım :)
Elifffko “Bu seneki babalar günü hediyen benim babacım” yazılı zıbın alıp bebişe giydirip yanınada bi hediye veya pasta düşünüyorum. Yani hediye benımde aklıma gelmıyo😫
elifineylulu PudraKokusu https://www.ciceksepeti.com/kisiye-ozel-4-fotograf-baskili-baba-sevgisi-temali-fotograf-cercevesi-kck03-kc233728 Link açılıyor mu bilemedim ama atayım kopyalarsiniz fikir olsun 🤗