Ebrutoprk Nasıl sabah kahvaltı tarzı şeyler hazırlıyorsunuz yumurta sarısı veriyorum kızım öğürüyor pek ek gıda kabul etmiyor
ecemm-6161 Ebrutoprk ben bebe bisküvisi labne az pekmez azıcık süt koyuyorum muz içine yediriyorum kahvaltı olarak canım
Sltn01 Ebrutoprk yumurta sarısı muz avokado kabine peynir veriyorum arada da yanına ek armut veriyorum ama hepsini ayrı ayrı veriyorum yiyor
Snglklc Ebrutoprk sabah yumurta sarısı peynir kabuğu soyulmuş zeytin ve salatalık veriyorum ama her birinden çok az Çay tabağına koyuyorum ayrı ayrı bulamaç yapmadan veriyorum birde ikindi vakti ya meyve püresi içine hipp 5 tahıllı koyarak ya da sebze püresi yine içine hipp 5 tahıllı ekleyerek
biregesevdasi Ebrutoprk bebeğimin süt ve süt ürünlerine alerjisi var birde yumurtaya o yüzden sebze ve meyve veriyorum sadece
3children1mom Ebrutoprk Yumurta cok katı sütün varsa onla biraz sıvı kıvamına getir. Sütün yoksa içine tuzsuz peynir koy
Deletedmom_56 Ebrutoprk ¼ yumurta sarısı, muz , labne, bisküvi bunları peynir altı suyu ile ıslatıp veriyorum. Ama alışması zaman aldı. Daha yeni iştahla yiyor. 8aylık