Gamzelibayan Bebeğimin anüsünde et parçası gıbı bısey var üst kisminda bu ne olabılır☹️1 yaşına yeni girdi bezini değistirınce cok aglıyo 1 haftadır farkettım önceden yoktu
gocebebirbayan Gamzelibayan canım bekleme. Hemen bir çocuk doktoruna götür. Kabız mıydı ondan da olabilir
Gamzelibayan gocebebirbayan evet bunda bı sure önce kabızlıgı oluyordu ama su ıkı aydır olmuyo normal kakasını yapıyor😓
Gamzelibayan gocebebirbayan götürecemde yurt dışında sağlık sektörü pek ıyı degıl turkıyeye gıdınce goturucem haftaya
gocebebirbayan Gamzelibayan kabızlık olunca , zorlandığı için yaparken bu şekilde olabiliyor. Geciktirme canım , en erken ne zaman götürebiliyorsan götür. Yazık çok acıyordur 😕 krem fitil verir doktor eğer dediğim gibiyse. Geçer inşallah geçmiş olsun
Gamzelibayan gocebebirbayan elimde degıl canım turkıye kapandıya açılmasını bekliyorum yoksa erken gıderdım
TheBaby Gamzelibayan Hemoroid dir işte. Zorlamadan olmuştur. Ona dayanmak mümkün değilki. Çok acıyordur. 1 hafta bile uzun bir süre yani. Canı yanarken bekletmemeniz gerek.