[silindi] Satgiray kum beji karanlık oluyor biliyorum Türkiye de evlerin yarısı bu renk ama benim tercihim marshalll ın Deniz kabuğu rengi ev acayip ferah aydınlık ve temiz duruyor denemeni tavsiye ederim herkes soruyor hangi kod bende yapayım diye🤗
Ecenisaannesi Satgiray benm sadce yemek odam kahve tüm ev açık gri boyandı geçen sene iyiki diyorum çok güzel oldu griyi aklınızda bulundurun bence
Kbrbydk Satgiray Annemler bir hafta önce boyadılar Marshall adaçayı rengine. Griye dönük bir renk katalogdan seçmiştim çok begenmisler boyayinca çok güzel durmuş. Tavsiye ederim katalogdan da mutlaka bakın
3oglanannesi sherlock_mom bu aralar gri modalasti evet.onceki yillarda kum beji idi.benimde şuan evim kum beki gayet ferah ama bir daha boyatirsam açık gri düşünüyorum bende.
sherlock_mom 3oglanannesi çok güzel olur bence bende moda değişmezse seneye yaza düşünüyorum. Mutfağımı griye boyadım çok yakıştı gri herşeye yakışıyor bence😊
Satgiray 3oglanannesi mobilya lar kahverengi olunca griy koyu olur diye düşünüyorum ikisi yakışır mı ki 🙄
Kbrbydk Satgiray Açık canım bence güzel olur. Beje dönük bir gri çünkü annemlerin koltukları gri tam gri gibi de değil tam bej de değil