Aylinbebek Kızlar iyi geceler 3 buçuk aylık kızım var ve iştahsız bugün doğru dürüst ne emzirebildim ne mama verebilirdim ama emziğe gelince sanki süt geliyomuş gibi hızlı hızlı emiyo. İştahını nasıl arttırabilirim fikri olan yada deneyimi olan var mı?
Sibls Aylinbebek havalardan kaynaklı olabilir ama benim oğlumda o aylarda meme reddi yaptı yani atak dönemi geçici bir durum büyük ihtimal🙏
elifiii Aylinbebek atak sebebiyle mama/ meme reddi olabilir. Ya da vücutta enfeksiyon ( idrar yolu enfeksiyonu gibi) varlıgında bu gibi sorunlar olabiliyor. İdrarının rengi cok acık limonata gibiyse yeterli besleniyordur ama daha koyuyda sık sık beslemeye calısın. Eviniz cok sıcaksa terletmeyecek seyler giydirin. emzirdiğiniz için siz de bol su icin en az 3 lt olmalı.
Aylinbebek Sibls yaa inşallah öyledir 10 gündür mamada yemeye başladık meme reddi olsa biberon la yer
Aylinbebek Fatma69 memeye gelince ağlıyor biberonuda diliyle ittiriyor ☹️ ama emziğe gelince löpür löpür emiyo 😂
Fatma69 Aylinbebek benim ki de öyleydi emzigi elimle çekmeye çalışırdım bırakmaz atak dönemi de olabilir ama agız içini kontrol edin
Aylinbebek Fatma69 sabah bi bakayım gerçi yarın doktora gidicrez ama o baksın ilk bebeğim anlamıyorum böyle şeylerden 🥺
Aylinbebek elifiii idrar yolu enfeksiyonu vardı şurup kullandık yarın doktora gidicez. Bugün böyle oldu emziği sık emdiği için diye düşünüyorum geçen ay aynısı olmuştu.