Maviyesil121212 AslanK beyazladıgında işe yaramaz mıymış? İlk kızımdan kalan çatlaklar var e simdi de çatlarım kesin
AslanK Maviyesil121212 yararmış tabi ama kırmızıyken daha etkili oluyormuş ama genellikle ilk çocukta çok çatlarmışsın ikincidee çatlayan çok nadir
BademsMam Ygzmomm dermoroller deri gözeneklerini açıyor ve en alt katmana kadar kremin inmesini ve daha hızlı ve etkili bir şekilde iyileşmesini sağlıyor
Gullu Busra0633 canım ben sadece kan ilacı kullanıyordum 1 ay daha kullan dedi kullandım bitti artık bir şey kullanmıyorum doğum yapalı bugün 33 gün oldu yeni yeni saçlarımda dökülme başladı fazla değil ama korkuyorum çok olur diye
Gullu AslanK ayy gerçekten geçiyor mu bende doğum yapalı 33 gün oldu bende gideyim o zaman hangi bölüm canım ciddiyeye mi gidiyoruz peki
AslanK Gullu evet ben gerçekten çok güzel sonuç aldım benim kendi kadın doğum doktorum yapıyordu tedaviyi kendisinde bir cihaz vardı onla yaptı ama araştırmak lazım tabiki cildiye yapıyor mu bilmiyorum 🤷🏼♀️
Simaykck Busra0633 fark etmez canmm ben madame cocoda satılan bir marka var onu aldım şişelerde hazır satılıyor