Moomm İyi akşamlar kızlar acil eşimin konumuna ulaşmam lazım e postası telefonumda kayıtlı nasıl ulaşabilirim zaman cizelgesinden ulaşamadım gostermiyo malesef başka eşimin haberi olmadan nasıl öğrenebilirim
Kubraa-e Moomm eşinizin telefonu yanınızda olsa Snapchat i önerirdim ama anladığım kadarıyla yanınızda değil
Kubraa-e Moomm ikiniz de ıphone kullanıyorsanız daha kolay yöntem var ama şartlar nedir bilmiyorum ki yine eşinizin telefonu yanınızda olması lazım 🤷🏻♀️
Moomm Xiaomi kullanıyoruz ikimizde cihazımı bul uygulaması var ama şifresini hatırlamıyorum onun için kullanamıyorum e postası telefonumda kayıtlı anca oradan bulabilirsem yoksa yok çok teşekkür ederim Kubraa-e
AND-20 Moomm takıp uygulaması var onu indir ve gizle uygulamayı kolay kolay farkedemez zaten farkedene kadar da vakit geçer baya bi
AND-20 Moomm o zaman zor yani e posta ile olcak iş değil yine bi araştır belki vardır uzaktan da olsa yapılacak bi şey
Moomm Bilmiyorum ki canım böyle seylerle pek alakam yok e posta ile bakildigini bile forumdan aratip buldum anlamıyorum bu işlerden 😏AND-20