Melike25 Kizlar oglum8 aylik 11bucuk kilo cikti doktor gece mamasini azalt dedi sizce cok mu kilolu oglum bu aylarda bu kilolarda olan varmi
araskuzumm0918 Melike25 biz 6ay6gğnlüğüz 10 kiloyuz dr sadece anne sütü alan bebeklerde herhangi bir sorun olmayacagını söyledi bize ,ek gıdaya başladık yeni yeni
Elifceli Melike25 oyyy maşallahh kuzuya sadece anne sütü mü aldı öyleyse diyet yapmayın bence ama gece o uyanmadıkça beslemeyin
Balogluma Melike25 maşallah Rabbim nazarlardan korusun. Ama evet biraz kilolu bi bebek sanirim ama doktorunuzu mutlaka dinleyin bebeginize kiyamiyo olabilirsiniz ama suan çağimizda obozite sorunumuz iyice artti Rabbim bebeklerimizi korusun insallah
Suledogan05 Üst sınırın 1kilo üzerinde canim ama genetikten de olabilir gece mamasini kesme zamanu gelmis zaten benim bebegimde 8 aylik ben vermiyorum artik kesintisiz uyuyo geceleri sende o sekilde alıstirmaya calis
Suledogan05 Deletedmom006 ben doktorumun tavsiyesiyle 7 aylikken kestim artik 10 11 saat kesintisiz acikligaa uyanmadan uyuyabilir gece mama verme oyle alistir dedi 1 haftada felan alisti benimki artik kesintisiz uyuyo geceleri