Masev Merhaba sevgili anneler sezeryan izi icin kullanilan silikon bantlardan kullanip olumlu sonuc alan oldu mu ya da baska bir onerisi olan var mi 😊
Fati45 Masev normal herksde olan izden bahsediyorsanz o gecmezki mesela iz yerinde skar oluştuysa ancak kremler onu engeller oda kesin değil yani vücuda baglı
irva Masev Contractubex kullanabilirsiniz.Ameliyat izleri için iyi bir krem.Fiyatı bir tık pahalı ama güzeldir.Ben onu kullanıyorum izim kalmadı çok az var hala devam ediyorum kullanmaya.
Kader_152199 Kullanmadım hatta ilk defa şu an duydum böyle bişey olduğunu ama bende pek etkili olucagını sanmıyorum onun çözümü olmaz
mirayilknurtolga Masev kızarıklık ve kabarıklık bir süre sonra geçiyor aklınıza takılan oysa. Benim kızım 1 yaşında sezaryen izimin yarısı iyice düzleşti ve beyazladı. Bir kısmı pembemsi ve hafif kabarık.
Masev irva 2 yil öncesinde aldigim bi paket vardi biraz kullandim sonradan skt geçmiş olduğunu farkettim sorun olur mu sizca bir de hos olmayan bir kokusu vcar contractubex öyle mi kokuyor skt geçtiği için midir sizce
Masev Biittercikolata olduğu gibi kalsa sorun olmaz da sanki her geçen gün kabarıyor ve kizararak kasiniyo🙄
Biittercikolata Masev Yeni ise daha ondandır canım zamanla düzeliyor ama yine de Doktoruna sor istersen iltihap falan kapmasın aman
maviboncukruyasi Masev kuzum yeniyse normal kaşınması iyileşiyordur ama iltihap ağrı vs varsa bir sor doktoruna istersen
Masev Biittercikolata 5 ay oldu galiba azalmasi gerekiyor ama benimki kasiniyor be ufak batma hissi oluyor normal mi sizce , aksilik doktorum bir suredir rahatsizdi calismiyordu soramadim baska doktora da arastirip gidemedim 🤦🏼♀️
Biittercikolata Masev O batma hissi hic azalmayacak canim ablamlar kac senelik mesela hala usuttugumde ya da ağır kaldırdığım da batıyor gibi agri veriyor hafif diyor benim de 3 ay olacak kaşınıyor 😂 korkma yani😘
maviboncukruyasi Masev benim 11 ay oldu hala arada kaşınıyor hissizlik devam ediyor ve usuttuysem ağrı batma oluyor
Masev maviboncukruyasi Batma hissi bende cok sık yasiyorum ama usutme kaynaklı olabilcegi hic aklima gelmemisti :(
OglumKerem Oğlum 19 aylık yara izim belli olmuyor bile,kızkardeşimin oğlu ise 3,5 yaşında ameliyat yeri hala kabarık ve dışardan dikilmiş gibi. Bu izler doktorun işçiliğine bağlı bence.