Perilla Prensiinannesi Şurda bekliyim bn kiraciyim duşakabin eski degistrmedi ev sahibidw o yuzden lwş plastik yikanmaya igrenirsin nasil ak pak olur
17112020 Çamaşır suyu yapip pamukla hava almayacak sekilde üstünü kapatyrm sabaha beyazliyor…bazen olmuyor ama inatçı olanlarda
Prensiinannesi Tuba çamaşır suyuyla geçmiyor ki fayanslarım temiz derz aralarım geçmiyor işte siyah siyah
antropologanne Prensiinannesi Domol marka bir temizleyici var herkes övmüş bende aldım ama daha kullanmadım. Bir bakin isterseniz.
Emrin Prensiinannesi benimde su an en buyuk sorunum araba fircasiyla boydan boya aceyle fln sürtmeyi düşünüyorum
Prensiinannesi Emrin onuda denedim canım derz aralarına çok girmiyor fırça yüzeysel bi temizlik oluyor buarada çamaşır suyuyla çamaşır detarjanlı suyla yaparsan ağır bi koku olmuyor aklında olsun tıkamıyor
Nilsu0512 Kızlar selsil diye bir temizlik malzemesi var belki duymuşsunuzdur derz araları için Harika birşey pırıl pırıl yapıyor
Prensiinannesi Nilsu0512 almadım ama duydum canım ortalık bi açılsında alıcam genelde yapı marketlerde var araştırdımda