Birdunyagezegen Merhaaba kızlar 2 ay sonra bir yaşında oluyoruz ❣️ kendi aramızda kutlarız ama hatıra kalacak fotoğraflar olacak ve kızımı süslemek istiyorum 🥰 süslü güzel ve biraz abartılı elbise önerileriniz varmıdır?
Lyla07 Birdunyagezegen littlehoneybunnies sayfasına bakabilirsiniz instagram dan 🌸 trendyol da da satış yapıyorlar 👍Benim kızımın da doğum günü Haziran 25 te, elbise bakıyorum da o kadar güzel elbiseler var ki kararsızım 😬
Bebeklerm Birdunyagezegen bizimde 1 ay sonra dün sipariş verdim İnstagramdan almira tasarıma bakarsan çok şık elbiseler var ordan aldım ben
Nazlimmm Birdunyagezegen ben de kızıma 1 yaş için instagramda littlehoneybunnies den elbise aldım ve miniandkids den kanat ve taç aldım isterseniz bunlara bakabilirsiniz.
Minnakseven Birdunyagezegen bizim de 17 gün sonra le mabelleden joana elbiseyi aldım instadan bakabilirsiniz çok hoş duruyo
Deletedmom0099 ben bunu aldım bu satıcının çok güzel modelleri var bence ve fiyatı çok uygun diğer yerlere göre https://ty.gl/hh89vbcmu
Sadebiri Deletedmom0099 3 yaşındaki kızıma bu modelden ben kendim yaptım 35 tlye mâl oldu🤗 Ama çıt çıt badisinin ortasına ütüyle basılan taçdan yapıştırıp üstünede Ebrar Alya 1 yaşında yazmıştım keçeden harfleri kesip dikmiştim 🤗🤗🤗
Birdunyagezegen Lyla07 oradan baktım ama oranın elbiselerini şuanda günlük giydiriyorlar gördüğüm kadarıyla ve ondan daha ağır bir şeyler olsun istedim. Yoksa bu sitenin elbiselerine hayranim
Deletedmom0099 Birdunyagezegen trendyol linkiydi uygulama yüklü olmadığı içindir trendyola bba new trend yazın o satıcıdan aldım
Lyla07 BadeeAltug yok hayır düşünmüyorum. Pandemiden dolayı doğum günü yapmayız zaten sadece fotoğraf çekimi istiyoruz onun için kıyafet bakıyorum bende 🤗