OzlemEngin Merhaba, 5 gün oldu sezeryan doğum yapalı hala 6 aylık hamile gibiyim göbeğim inmedi 😔 bu göbek böyle kalıcak mı ? Morallerim bozuldu, 47 kilo çubuk kraker gibi bi insandım önceden ☹️😞😌
TheBaby OzlemEngin Korse takmadınız mı hemen. Baan doktor ertesi gün taktırdı. 1 ay düzenli kullanıcam
Sarya_kus OzlemEngin daha çok yeni benim 3 ay 8 gün oldu göbeğim kalmadi bende zayiftim ondan sizinde gider bence
Duygusuz OzlemEngin 5 günde inmez 2 haftayı bulur göbegi gitmesi hatta belki 1 ay ben normalde baya zayıfım benim sezeryan göbegi 1 ayı buldu gitmesi
Morfrenk OzlemEngin balon değiliz yavru puuuufff diye sönsün😅 9ayda şişen göbüşü 2 günde indiremezsin ki..kendine zaman ver 1 2 ay gibi, o vücutta çok yorgun 🌼
Smyye20 OzlemEngin bende 49 kilo kraker bi insan olarak kaldim😂merak etme iner bnm indi korse de kullanmadım şanslıyım. Galiba
-Alp- OzlemEngin korse kullanmadım 3 haftada kendiliğinden indi doğum öncesi haline döndü. Kırkın çıkana kadar dümdüzzz olur
Gokcencoskun OzlemEngin 5 şubatta doğurdum ilk 1 2 ay korse taktım şuan takmıyorum hala göbekliyim nasıl gider bilmiyorum
Bebek-annesi OzlemEngin hamileyken 8 kilo aldım sadece karnım vardı doğum sonrası korse biraz taktım ama faydasını görüyorsunuz şişliği indiriyor zamanlar düzeliyor ama emzirme sonraları çok acıkıyorum sürekli yeme isteği oluyor benim gibi olan var mı ?
Goksen_2 OzlemEngin doğumdan çıkar çıkmaz korse taktım göbek felan kalmadı aynı eskisi gibiyim mutlaka korse takın