Elifasel 6 ay 23 gunluk kizim var 6 aylikken alerji testi yaptirdim bisey cikmadi gecenlerde yogurt verdim kakasinda kirmizi noktolar vardi kanmi degilmi bilemedim dunde gaita tahlili yaptirdik gizli kan cikmadi cok sukir. Simdi sorum şu kizlar eger o benim gordugum kirmizi noktalar kan olsaydi testte cikarmiydi yoksa gecti diye cikmadimi
Ipekk Elifasel kan olsaydı testte görünürdü mutlaka. Geçti diyemi çıkmadı diyorsunuz. Anlamadım ne demek istediğinizi
Arelll Elifasel ara sıra benim oğlum dada oluyor kırmızı lekeler defalarca test yaptırdım bende korkup ama eğer ki bebeğinizde başgam varsa yuttuğunda bağırsaklarda bekleyen balgam da o şekilde atılabilinirmiş. 6 buçuk aylığız
Elifasel Ipekk karisik yazdim toparlayamadim aynen gecti diyemi cikmadi acaba bana o zman kan gibi gorunen neydi acaba yada olsaydi 4 5 gune gizli kan gecermi ki
Elifasel Arelll aynen canim balgam var gibi bir kac gundur bende şok oldum sonucu gorunce bizimde bu 2. Testimiz ben kesin mukus ve gizli kan cikar dedim hic bisey cikmamis cok sukur artik daha fazla ugrasmiycam kizimla tesekkurler 🤗
Arelll Elifasel devamlı değişiyor kakaları bende çok panik oluyordum ama alıştım umarım sende alışırsın
Elifasel Arelll insallah yani mecbur alisicam zirt birt doktora gittikce bende yoruluyorum ondan gectim cocugum mahvoluyo