Yenidennn NNF19 aptamil progmin as kullandık biz tadı kötü biraz zorlanmıştı. Doktorumuz hepsinin aynı olduğunu söylemişti
Miniknur Doktorumuz raporla yazdı. Aptamil pregomin as. Tadı kokusu çok kötü ama napalım ilaç diye mecburuz:(
NNF19 Miniknur bebegimin yanaklari cok kotu dokuntulu ☹️ Buyuk ihtimal sut alerjisi arastiryorum bende mama. Doktoruma soracagim☹️😔
Ruzgarrrr Miniknur Benim bebeğim alıştı doktorumuz içmezse içine az miktarda pekmez yada vanilya şurubu koyabilecegimi söylemişti
Aselmir Anneler bende aptamil alerji maması var açılmamış doktor vermişti kızım tadını beğenmedi isteyen varsa gönderebilirim
BirKoalannesi Aselmir merhabalar ayy coo memnun olurum yaa bize daha rapor yazilmadi doktorumiz onerdi ki mama birde pregomina
Miniknur NNF19 geçmiş olsun bizimki öyle değil çok şükür ama kaka yapmıyordu 15-16 gün. Alerjidenmiş. Her bebekte farklı tepkisi oluyormuş
Miniknur Ruzgarrrr ayy yapmadım mı sanıyosun:) yok benim kız fena🤣 sevmedi iki türlü de. Muhallebiye atıyorum anca. Süt şeklinde asla içmiyo
Ruzgarrrr Miniknur Benim ki ver şabana gitmez yabana sanırım 😁 similac verirken bebeklerin çoğu içmez ama dene demişti benim ki saldırdı benim mamayı yaparken midem bulaniyodu. Sonra o yaramadı Aptamil verdi o daha da kötüsü içmez dedi onu da içiyor 😁
Miniknur Ruzgarrrr ya benim sütüm var aslında neden mama verdi ki diye düşünüyorum. İçirmek zorunda mıyım o kadar. Sütün azalıcak dedi de azalmadı yani sıkıntı yaşamıyorum:/ ek gıdayla da doyduğunu düşünüyorum. 7,5 aylık bebeğim.
Ruzgarrrr Miniknur Benim olmadı mama başladık bebeğim 5 aylık . Alerji testleri yapıldı alerji çıkmadı ama her ihtimale karşı alerji mamasına başlattı
Asafeymeninannesi NNF19 Evolvianın alerji mamasını öneririm. Diğer alerji mamalarına nazaran tadı ve kokusu daha iyi