Serifeinc4 Canım anneler merhabalar nasilsiniiiizz 🥰😇 biz 5 aylık olacağız malum her yer kapalı alışveriş internetten olunca şimdiden alayım diyorum 😄 neyi miii? Elbette ek gıda için tabaktir bardaktir kaşıktır rendedir suluktur sebze meyve süzgecidir bu gibi şeyler aklıma gelenler bunlar başka neler alınmalı hangi marka alınmalı önerilerinizi bekliyoruuum şimdiden teşekkür ediyorum 🥰
Vanilya Serifeinc4 Oioi aldım ben ama pişmanım. Olmasa da olurmuş. Blw içinde daha iyi vakumlu bir önerim yok. Ama kesinlikle buharlı pişirici aparatı ,mama sandalyesi,cam rende,önlük bunları öneririm. En başta.
Deletedmom5284 Serifeinc4 kaşık *oioi *wee baby silikon *ikea Tabak *Oioi *Fisher price *Avent Pipetli bardak *wee baby Alıştırma bardağı wee baby Çorba termosu babyplus Sıcak su termosu karaca voyage mint Buharda haşlama makinesi kiwi baby Mini boy tencere (markasını bilmiyorum çelik olması sağlıklı diye çelik aldım) Benim kullandıklarım bunlar 😍
Organikumos Serifeinc4 ileri ki aylarda BLW denerim diyorsan oioi vakumlu tabağını ve silikon kaşığını öneririm. Buharda haşlama aparatı candır. Ben hangi alıştırma bardağını alırsam alayım beğenmedi kendi biberonun plastik olanından aldım ondan içiyor. Ama bebedor marka akıtmıyor denediklermin içinde onu söyleyebilirim. Mümkünse 3 Tane kollu önlük çok ihtiyacın olacak 😅 ben birde özendim yoğurt makinesi aldım aslında çokta gerek yok ama minik kavanozlarla baya uzun ömürlü olmuyor da değil yoğurt. Mama sandalyesi zaten demirbaş. E cam rende ve meyve sebze emziği de olmazsa olmaz. Hatırladıklarım günlük kullandıklarım bunlar 👍🏻 Birde ben porselen bir doğrama tahtası aldım ona ayrı olsun diye daha sağlıklı geldi plastik yada bambu olanlara göre.
Serifeinc4 Vanilya aa benim aklımda da oioi vardı yani tek bildiğim o var gerçi o yüzden birazda çok teşekkür ederim 😍
Vanilya Serifeinc4 Sadece adı var bence. Kapaklı olanı berbat kapak kesinlikle tutmuyor. Bir yere itinayla bile götürsem yine de açılıyor. Vakumları zayıf. Çocuk kaç kez kafama geçirdi tabağı. Bölmeli tabağı da aynı şekilde. Kaşığı zaten hiç sevmedi. Çok kaba ağzına büyük geldi
Serifeinc4 Vanilya yaa peki ne almak gerekli ki acaba bebedor kaşık varmış markette görünce bi heves onu almıştım sevdi aslında ama başka marka ne vardır ne alsam hiç bilmiyorum mağazaya gidip görsem en azından görüntüye bakıp alırım ama şimdi bilemedim.valla
Serifeinc4 Deletedmom5284 çok güzel yazmışsınız Allah razı olsun bakayım.bende çok teşekkür ederim 😍🥰😇
ikiKudurukAnnesi Deletedmom5284 wee baby çorba termosu mu var googlede falan baktım ama bulamadım siz nereden aldınız
Serifeinc4 Organikumos çok açıklayıcı çok güzel yazmışsınız emeğinize sağlık Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥰🥰😇
Ranadlbl Mama sandalyesi bimden aldım(minderi ebebekten) Silikon önlük Alıştırma bardağı wee baby Silikon Kaşık wee baby Meyve süzgeci wee baby vakumlu tabak mycey marka bunları kullanıyoruz biz cam rende almadım gerek duymadım olsa da olurmuş ama 😇