Utkucan Zelisblt canım nasıl bir bütçe belirtilmemiş belli bir sayı verilmemiş topluma açıklanmıyor diye bütçe sınırı yok sayı sınırı yok mu sanıyorsun tabi ki var ihtiyacı olmadığı halde o arkadaş aldığı için ihtiyacı olan bir kişi alamadı bunun neresi normal belki o başvurduı için birinin başvurusu incelenmedi bile yetkili makam zaten düzgün karar verse haklı dağıtım yapsa o arkadaşa çıkmazdı değil mi bu kadar gönül rahatlığıyla bahsetmem çok ama çok üzücü insanlar intihar ediyor ya yapma Allah aşkına o kadar maaşla ihtiyacım var diyemez borcum var dedi ve saydığı şeyler tamamen lüks ve keyfi harcamalardı arkadaşın diper tarafta ekmek bulamayan işten çıkarılan dükkanını bir yıldır düzgünce açamayanlar mevcut
Zelisblt Utkucan bnde bunu tamamen devletin adaletsizliğine bağlıyorum, o kadar vergi o kadar para nereye gidiliyor Allah bu halkı bu duruma düşürenleri bildiği gibi yapsın.
Serrateacher_67 Slnkl bir polis eşi olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben hamileyken eşim yeri geldi günlerce beni evde tek bırakmak zorunda kaldı gece nöbetlerinde olduğu icin. 7 aylık doğum yaptım çocuğum 28 gün kuvözde kaldı çocuk hastaneden çıktıktan sonra çocuğuyla doya doya 4 gün vakit geçirebildi. Bebeğim su an 3 aylık ve hala çoğu zaman eşim evde yok vatan görevi icin ailesini tek bırakmak zorunda. Özellikle pandemi sürecinde sağlıkçılar kadar polisler de cok görev yaptı ama herkes onları dusman belledi ama demediler ki onlar da emir kulu. Ben artık belli bir süre sonra Allah sorsun demeye başladım. Benim eşim çoluğunu çocuğunu vatan görevi icin sırf keyfi yasağı çiğneyen cibilliyetsiz insanlar icin evinde tek bırakmasına rağmen hala polislere laf edenlere hakkımı da helal etmiyorum
caffemacchiato Slnkl Turk polislerine saygim sonsuz, ama su lanet olasi alman polislerin hepsinden nefret ediyorum
sherlock_mom Slnkl Rabbim ayaklarına taş değdirmesin benim polise olan saygın sonsuz çokta sever saygı duyarım kim olursa olsun başı sıkıştıklarında aradığı ilk kişide polis oluyor böyle kötüleyenlerde aramasın madem
ZMK Melekkizimmzeynep haksız yere ceza yazanlar var onlardan bahsediyorum yoksa yazılması gereken yerde yazıcak tabi
Busegg Slnkl her mesleğin iyisi kötüsü var boşver. Benim dedem de başkomiser emeklisi o bile bazen şikayet ediyo polislerden. Kişisel algılamayın bence
nurelem Gin canımsın😀😀❤ asker eşiyim ama polisle askeriyenin çalışma şartları felan farklı ikisi de zor şartlarda çalışıyor kıyaslama dahi yapılamaz.
Utkucan Zelisblt işte sıkıntı orda ülkede adalet yok eşitlik hak hukuk yok zaten ama birde biz birbirimizin hakkını yersek hele hele böyle ihtiyacımız olduğu halde bu ülke artık yaşanılmaz hale gelir
Organikumos Slnkl Ne saçma sapan yorumlar gelmiş. Yok içlerinde görevini kötüye kullananlar vs var diye. Ya hangi meslekte çalışanlar dört dörtlük. Doktorlarda çok iyi kazanıyor ama ihmalden ölen bir çok insan duyuyoruz görüyoruz. Benim işini hakkıyla yapan herkese saygım sevgim var. Bir iki tane kötü örnekle karalamak yada aldıkları parayı fazla bulup haset beslemek doğru değil. Asgari ücretle devlet memuru maaşları arası bu kadar açıksa polisi askeri değil başka şeyleri sorgulamak lazım bu ülkede. Bu ülkenin çöpçüsü de iyi kazanıyor ama aman parasıyla yapmıyor mu diyip suratına çöp mü fırlatıyorsunuz ? Sigorta tazminat kısmında çalışıyorken ölmüş olan bekçi bir müşterimin dosyasında gece saatlerinde sokakta devriye atarken kalp krizi geçirdiği ve yanında da kimse olmadığı için göreni müdahale edeni olmadığı yazıyordu tam 6 saat yerde cansız yatmış.. Eşinin o sesindeki acıyı öyle derinden hissetmiştim ki.. Bu İstanbulda öyle sokak sokak geziyorlar birde üstüne milyarlar alıyorlar dediğiniz bekçilerden biri mesela. Önce iyi insan olmak lazım 🙏🏻
Mom62636362 Slnkl mesele polis ya da asker olması değil, likayatsizce seçilen insanlardan dolayı bu mesleklerin adının çıkmış olması. Siz eşi olabilirsiniz, içini daha iyi bilirsiniz ama ben sıradan bir vatandaş olarak polislerden daha çok korkuyorum
Cgnege44 Slnkl görevini layigi ile yapan polislere saygım sonsuz çok zor bı meslek eskidendi o polis öğretmen doktor asker deyince bı saygımız vardı sokakta oynarken geçtiklerinde saygı duruşu gibi olurduk ne güzel gunlerdi şimdi hiçbir emeğin değeri kalmadı heleki su zamanlarda çok uzuluyorum polis ve doktorlara okadar çalışıyorlar emekleri çok büyük ama her konuda insanlar demiyorki emri bu şekilde diye polis izin vermedi polis yapmadı etmedi oluyor bu insanlar devlet memuru emir gelir uygularlar bunu anlamayan çok maalesef polis eşi olmakta cokzor Allah yardımcınız olsun
Urazinannesi2808 ZMK belki bir konuya gidiyorlardır olmaz mı? Belki acil bir konudur şiddettir ? İntihardır ? Kazadır ? Kornaya öyle bir basmasının sebebi bunlarda olabilir.
ZMK Urazinannesi2808 bi olaya gitseler bizimle saatlerce uğraşmazlardı karakolun 200 mt ilersindeydik gayette arabayla geziyolardı eşimden kimliği alıp kenarda durdu 1 saat bize artistlik yaptı beklememek için kornaya bastı
Zuzuuu Zelisblt Baştada belirttim o postu görmemiştim ama memurlarda aç gözlüyse ihtiyaç sahipleri napsın o zaman bizlerde başvuralım. Memurun evine düzenli maaş geliri var. Ama şuan onlarca insan işşiz ve evine ekmek götüremez durumda. Burada suç memur olduğu halde aç gözlüklük yapmakta 👌🏼
Esomi Slnkl Ben de polis eşiyim. Kendim de öğretmenim. Daha ilk evlenirken başladılar. Polisle öğretmen evlenirmiymiş diye. Çalıştığım okullarda polis eşi diye beni sevmeyenler vardı🙂 şimdi köy okuluna gidiyorum öğretmen servisi ile gidiyoruz. Bazı öğretmenler polislerin bedava arabası var bizim niye yok diye konuşup duruyorlar😀 niye ceza yazıyorlarmış niye durdurup kimlik sorguluyorlarmış falan filan… Ama bilmiyorlar ki polis de emir kulu amir müdür ne derse onu yapıyorlar. Ceza yazmalarını falan müdürler istiyor. Çoğu polis ceza yazmak istemez. Ama herkesin işi.. Polislerin de bakmak zorunda oldukları ailesi çocukları var. Ben ceza yazmayacağım diye karşı çıkma hakları yok maalesef.