Mutluuuumandalina Merhaba kızlar bugün kontrolde bebeğimin dilinde katman oluşmuş doktor bunu temizlemen lazımdı dedi losyon yazdı ama sizler o dil temizliğini nasıl yapıyorsunuz her emzirmeden sonra mı silmem lazım
Zekimurendebizigorecekmi Mutluuuumandalina Evet canım birde el fırçası var parmağa takılıyor onunla hafif hafif fırça yardımıyla alabilirsin o katmanı
Canselsener Mutluuuumandalina mantara sakın karbonatlı su yapma bogazına iner ben öyle bir hata yaptım çünkü ne cekti yavrum dudaklarına kadar mantar oldu eczanede mikostatin damla var temiz bezi parmağına dola üzerine dök agzının içine gezdir iki güne geçer inşAllah çok gecmıs olsun 😊
Kivancinannesi Mutluuuumandalina medikallerde ağız temizleme çubuğu alın çok kolay temizleniyor her emzirme sonrası ağız içini karbonatlı su ile temizleyin. 1 çay bardağı kaynamış ılımış suya 1 çay kaşığı karbonat atın karıştın ve temizleme çubuğu ile temizleyin. Ayrıca meme ucunuzu da sürekli yıkayın ve karbonatlı suyla silin öyle emzirin.
Zekimurendebizigorecekmi Kuzeyufuk kuzum parmak dış fırçaları var Google yaz çıkar mutlaka . Birde mikostatin şurup gibi bişey var ağzına döküyorsun çok kısa sürede toparlıyor lakin Dr an danışmalısın kullanıp kullanamayacağını
goker05 Canselsener karbonatlı su ile geçti diyen de var yapma diyende bilemedim ya benimde 4 aylık bizdede var şuan benim memem de de var damla kullanıyorum karbonat yapayım mı yapmayayım mi çözemedim
Mutluuuumandalina Canselsener çok teşekür ederim evet o losyonu verdi gazlı bezle yapıyorum bugün başladık ama arkasına doğru tam yetişemiyor parmağım kusar diye korkuyorum
Mutluuuumandalina Kivancinannesi o temizleme çubuğunu sadece sürerek temizleme olmaz mı acaba karbonat son çare dedi çünkü doktorumuz
Doga0202 Mutluuuumandalina benimki de kalın bir katman olmuştu, doktor mikostatin ilac verdi ama ben minicik ağzına parmağımı sokmaya çekindiğim için kulak çubuğunu batırıp onu diline sürüyorum günde üç kez. Biraz uzun sürdü ama bayağı azaldı neredeyse yok olmak üzere.
Mutluuuumandalina Doga0202 günde iki kere dedi bizim doktorda ama kulak çöpü mantıklı evet bide sonrasında nasıl temizleyeceğiz acaba
Canselsener Mutluuuumandalina rica ederim canım kusmaz korkma sadece midesi bulanır çok geçmiş olsun 🙏
Kivancinannesi Mutluuuumandalina ben 3 doktora da sordum üçüde önerdi karbonatlı suyu canm ama eğer istemezsen saf su ile temizle batır çubuğu temizle
Nildailay Mutluuuumandalina şuan bebepim baya büyüdü:) ama ilk doğduğunda azalana kadar günde en az 2 kere yaptım doktorum biraz bastır ama çol tahriş etme sakın demiştim gazlı bezi hafif ıslatıp silin zaten beza geldiğini görüceksiniz:)