Eise Figen_2017 ben de sağıyorum çok merak ediyorum Dr bana 2 yıldan fazla sağarak süt verebilen görülmedi dedi ben 3,5 aydır sağım yapıyorum sütümün arttığı falan yok mama da veriyorum ama ek gıdaya geçince sadece süt verip diğer öğünlerde yemek yedirmeyi planlıyorum
Seymabaysan Figen_2017 ben 15 ay sağdım hatta hala sagardım ama yoruldum çok oglum da yemek yiyordu çok süte düşkün değildi bıraktım yani düzenli sagım yaparsanız gayet de oluyor
Seymabaysan Figen_2017 ilk 6 ay 3-4 saate bir yaptım günde 5 defa hatta bazen 6 oluyordu 6.Aydan sonra günde 4 defa sagdm yetiyordu sütum hemde fazlasıyla
Figen_2017 2ogul-annesi biz silikon meme ucu ile emiyoruz da o yüzden sordum böyle yetip yetmediğini anlamıyorum o yüzden sağsam mı ki dedim
Birponciginanasi Figen_2017 7 ay boyunca sağım yaptım sağlıki sorunlarım olmasa devam ederdim.. Anne sütünün bir damlası bile o kadar faydalı ki anlatılmaz
irem09 7 aydır hem sağdım hem emzirdim. 8.5 aylığız hala sağıyorum. Cunku bebeğim keyfine göre alıp keyfine göre almıyordu. 🥰 benm regl dönemlermde azalır. 3.5 saat 1 max. Sağıyorum
fernweh Figen_2017 ben 3 ay o şekilde emzirebildim malesef şuan 3 ay 22 günlük 22 gündür sadece mama veriyorum
Figen_2017 2ogul-annesi emin olun denedim silikonu bırakmayı ama başaramıyorum emmek istemiyor beni hastane de biberonla mama verdiler alıştı biberona silikonun ucunuda biberon sanıp emiyor beni nasıl bıraktırabilirim bilmiyorum keşke direk beni emse çok istiyorum ama malesef emmiyor
2ogul-annesi Figen_2017 eds sistemi önerenler oluyo emzirme uzmanları var sosyal mecralarda illaki bi yolu vardır yardım alabiliyosaniz alın Allah yardımcınız olsun inşallah. Uykusu olduğunda aşırı aç olmadığı bi zamanda Sessiz loş bi ortama götürün yatarak emzirin sevdiği bi müzik beyaz gürültü de olabilir öyle deneyin bide. He birde duşta öneriyolar ama onu denemedim
zlyha_ 7 aydır sağarak sadece anne sütü veriyorum. Düzenli sağdıktan sonra 2 yıl da gelir, belki daha fazla da. Arz talep meselesi çünkü. Sağarak süt azalır, kesilir gibi sözlere inanmayın asla. Düzenli sağımla süt artar, fazla bile gelir.