Minikkusum2021 Deneyimli anneler pusetlerin bebek vücut yapısına uygun yapıldığı için mindere gerek yok denilmekte. Sizler pusetlerinizde minder kullanıyor musunuz?
Woody Minikkusum2021 kullanılmaması gerekiyor arabaya bağlıyken özellikle. Güvenli olmuyor çünkü. Kaza anında bebek fırlıyormuş minder, bel desteği vs olursa
ataninannesii Minikkusum2021 ben aldim ama meger gerekmiyormus,hic kullanmadim. simdi bos bos duruyor, sakin almayin😁
Minikkizimm Minikkusum2021 valla ben diktirmiştim suan kizim 5 aylik hala minderli kullaniyorum. Cunku mindersz baya derin oluyo onu oyle iki büklüm görünce içim rahat etmiyo. Ayrıca puset minderi varkende dusmesin diye kemerleri takilabiliyor. Benom bebegim zaten 2.600 dogdu ufacık icinde kayboluyodu. Minderle sorun yasamadım ufakkende hep koydum mutfakta yanima aldım ben yemek yaparken o uyudu 😁
vanilyakokusu Valla benimde pusetim var annem diyo çocuk oturur pozisyonda olacak sakın kullanma beli için zararlı dedi. Doğru mu acaba? Hastaneden çıkışta herkes pusete koyuyordu bebeğini. Acaba içten destek mi yaptılar anlamadım ki?
ecemm-6161 vanilyakokusu yapılıyor tabikide canım ben inçe küçük bi minder boşluğa koydun kitledim beveği
Bebikomom-_- vanilyakokusu aynen benimde kulandirtmiyor bende çok merak ediyorum doğumdan sonra kulan gördüm böyle oturur pozisyondami anlamdm
DorukMuratMoM vanilyakokusu hayır anne karnında zararlı o zaman bebeğin anne karnında büklüm büklüm durduğu gerçeği zararlı olsa Allah o şekilde var etmezdi bebekler içinde anne karni rahatlığında eskiler kendi kafalarına göre zararlı olup olmadığına kanaat getiriyor bence arastirsaniz daha mantıklı 👍 puset o şekilde zararlı olan bı ürün olsa milyonlarca anne kullanmaz dimi ☺️
vanilyakokusu ecemm-6161 ben koyamıyorum emniyet kemeri var o engel olacakmış gibi.. birinden görmem lazım nasıl yapıldığını 🙈😅
ecemm-6161 vanilyakokusu canım emniyet kemerini yukarı cek o boş kalan kısma inçe bi küçük yastık koy bebeği koy üzerine bağla kemeri
Minikkusum2021 Pusetler bebek vücuduna uygun yapılıyor denilmekte ve doktorlar da önermiyor diyorlar ama anneler de bel desteği gerekiyor boşluk kalıyor diyorlar e nasıl olacak anlayamadım 😬🤔
vanilyakokusu ecemm-6161 hiç o şekilde düşünmemiştim.. keşke yeni doğanın yapısına uygun yapsalarmış pusetleride
vanilyakokusu DorukMuratMoM valla onu da düşündüm. Sonra dedim anneler içten destek mi koyuyor diye.. o zaman bende kullanayım boşuna almışım diye üzülüyordum 🥰🥰
ilknur06 Minikkusum2021 ben bunu araştırdım. Bebeğin oturur pozisyonda olmasında sıkıntı yok yeter ki ağırlık kalcada olmasın. Pusetlerde ağırlık eğimden dolayı sırtta ama ayakları da havada kaldığı için biz oturuyor zannediyoruz sanırım. Bir de kucağımıza aldığımızda da dümdüz tutmuyoruz orada da ağırlık belde mesela. Oturuyor demek için kucağımızda yavas yavas deneme yaptığımız dönemdeki gibi bebeğin popo üzerinde dik açıyla olması demekmiş
DorukMuratMoM vanilyakokusu yok hayır ben minder asla almadım almam da ☺️ bu arada oğlum ona yatar yatmaz rahatça uyuyor yani rahatlığı bence tartışılmaz 🙈☺️🥰