yareninannesi888 Alerjiye bağlı iki böbrekte 1.8 mm birkaç tane taş görüldü kızımın ultrasonunda, yaşayan var mı kendiliğinden düşecek mi nefrolojiye gideceğiz korkuyorum 5 aylık 😔
antropologanne yareninannesi888 Benim kızımın her iki böbreğinde de vardı ama şu an mm hatırlayamadım. Kendiliğinden düştü.
Hasev2707 yareninannesi888 benim oğlumda 4,5 mm var bir ay boyunca bol su içir dedi kendiliğinden düşmezse tedavi olacak annesutu alıyor 11 aylık alerjiye bağlı mi oluyirmus canim
antropologanne Hasev2707 Amin insallah 🙏 Katı gıdaya bile geçmemiştik daha. Bu çıkınca suya başladık hemen. içirebildiğim kadar icirdim. Iki ay icinde düştü şükür.
yareninannesi888 antropologanne ek gıdaya başlamadık henüz, su vermeye başlayım mı sizce 5 aylık ne kadar icirmeliyim
antropologanne yareninannesi888 Ben de ek gıdaya henüz baslamamistim ama bu cikinca dr baslayalim suya dedi. 30 cc kadar verebilirsin giderek arttirmaya calis dedi. Bende icirebildigim kadar icirdim. Iki ay icinde ultrasonu tekrarladigimizda dusmustu. Insallah sizde kisa zamanda dusurursunuz. Bence su vermeye baslayabilirsiniz.