Melisam Merhaba arkadaşlar kızım yabancıya gülen bir kız değil ama benimle babasına çok güleryüzlü.. kahkaha atmasına takıldım herkes yazıyor 2 aylık attı 3 aylık attı 4 aylık attı DİE ... benim kızım 4 aylın bazen gülerken öksürük gibi ses çıkıyor omu kahkaha?
Annesininprensesi Melisam 2 veya 3 aylık kahkaha atmış inandırıcı gelmiyor bana benim kızım 5aydan sonra sesli gülmeye başladı 😊
Ttgb255 Melisam 3 buçuk aylıık bebeğim bugün keşfettim sesli kahkahasını çok hoşuma gidince 1 dk kadar güldürdüm kustu sonra hıçkırık tuttu 😂
Zeyyy Melisam 9 buçuk aylık oldu hiç kahkaha atmadı sadece gulumsuyo her daim ama ses yok 😊çok istiyorum kahkaha sesi duymayı acaba normal mi bizinkinin atmaması merak ediyorum
Tugbabsra Annesininprensesi ister İnan ister inanma 2 buçuk aylık güldü videosu bile var instagram varsa atayım :))
Pamugumoglum Annesininprensesi bnm iglum 2 ay 20 günlük 2 gündür guldrmeye calisinca yada gidigindan sesli öpünce bildigin bizlerin kahkahasina yakin bi kahksha atti cok sasirmistim hatta ama cokta guzeldi😊
Aselmerve Benim kızım 2 aylık sesli gülüyo 😊 inandırıcı gelmesede yapıyo hemde peş peşe maşallah siz ona sesli güldügünüzde konuştunuzda yapıyo 😂
PrensesEcrin Aselmerve benim bebegimde 2 aylık ve evet ona sesli guldugumuzde konuştuğumuzda bizi taklit edip sesli gülüyor maşallah :)
Melisam Tugbabsra https://www.instagram.com/p/BgJGddGHvlZ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=tbk6ktfb302p
Tugbabsra Annesininprensesi evet canım bende şok geçirdim halasına güldü ve bize hala fazla gülmüyor halasına çok kahkahalı gülüyor
Mavisim Zeyyy merhaba üstünden baya geçmiş ama sesli güldümü kızınız 5 aylık kızım asla sesli gülmüyor çok somurtkan