Elini emmesini nasıl önleriz sürekli eli ağzında 3 aylık kızım var
16032018nisa 17 mart doğumlu oğlum da sürekli elini emiyo hatta memeden çok emer oldu Bildiğim kadarıyla gelişimi için iyi ve elimden geldiğince müdahale etmiyorum
16032018nisa Ben engelleyemedim. Nasıl engellenir bilemiyorum. Kızımında sürekli elleri ağzında. Biri yetmiyo bazen ikisini birden sokuyo ağzına. Hatta benim parmaklarımı omzumu babasının elini falan emmeye çalışıyo. Emmekten çok ısırıyo. Diş kaşıyıcı emzik vs asla almıyo. Sanırım zamanla bırakıcaklar. 🌝
16032018nisa elini emmesine müdahale etmiyorum ama parmağını boğazına sokup öğürüyo onu çıkarttırıyorum kızıyo 😅
16032018nisa Çok çok normal bişey yapıyo kuzucum diş çıkarmaya hazırlanıyo o ağız damaklar sertleşiyo doğal olarakda kaşınıyo ben 2 aylıktan beri çekiyorum halada öyle kaşımasını bırak felaket ısırıyo😅😅salyalarını söylemiyorum bile biran önce diş çıkarmasını umuyorum ayrıca engellenmemesi gerekiyomuş biryerde okumuştum canım🤗🤗😊😊
TugsemEce dediğin gibi bazen iki elini birden ağzına götürüyo sanki aç bırakıyoz da elleriyle doyuruyo kendini 🤣
Hadii ya çok sokuuo bogazına bişe olcak diye korkuyom valla ya
Anladım teşekkürler
Benim oğlumda emiyor elini...iyi mi ki bu yani ??
Ellerini emmesi kısa süre sonra ısırmaya dönüşüyo. Kızımda öyle olmuştu çok emmesine müsade etmedim parmaklarını incelme oluyomuş galiba fazla emdiklerinde. Ama ısırmasında ağzında oynamasında sorun yok. Sadece fazla salyaları akıyo o kadar. 😂
TugsemEce Aynen👍🏻 eller ağıza gittiği anda o salyalar akıverir 😂