AhsenCemre Merhaba bu kan uyuşmazlığını yaşayan birileri var mı ben 0+ eşim a+ olunca bebek a+ oldu ve kanda sarılık çıktı 19.8 de hastahanedeyiz fototerapi alıyoruz bebeğim aktif bir bebek sarılığa dair vücudunda bir etki bile yok o derece sütüm çok az geliyor ama hem emen hemde mama verdim olmaması İçin aman engel olamadım kaç gün sürdü sizin yaşayan var mı bu durumu çok yoruldum artık 😔
dominantteyze Ben yaşadm bizimde eşimle farklı bebegımınde farklı oldu 20 yle yatırdk 2 gün fetroterapi aldı süyüm gelmiyordu 2 saatte bir 50 cc mama veriyordm aradada sütümü bol bıl besleyın gerekirse mamayla hç aç kalmaması lazm bebişin 3 güne falan geçer benim bebegımın uykusu agırdı ordan anlamıstk yukseldiğini üzlmeyn ama geçer hem sarılıgı geçsn daha güzel emer sizi
ebrucakl Canım bende yaşadım kan uyuşmazlığı sarılığını bir gece foto aldık günlerce ağladım ama üzülme inan geçiyor , sık sık besle kaka ile atıyor sarılığını ve bizim uzayan sarılık 2 aylık olucaz yeni gitti sayılır
AhsenCemre ebrucakl sağol canım okadar canım acıyorki geçecek inşallah biliyorum ama işte 5 günlük evladını hastanede bırakıp gelmek görememek yıkıyor bizi inşallah alıcaz 24 saat sonunda 🤲💞