Gmzakn Kizlar bebegim bronsitli ve hiriltisi var yine alerjiden kaynaklandigini dusunuyorum özel doktor var mi iyi bildiginiz
Gujiva Gmzakn bayraklıda Sonnaz Ergün hanıma gidiyoruz biz, çok ilgili bir doktor kendisi. İlk gittiğimizde 50 tane falan soru hazırlayıp gitmiştik, biz sormadan çocuğu muayene ederken hepsini kendi cevaplamıştı:))
Regen Gmzakn bertan karaboğa var kendi muayenehanesi biz çok memnunuz. Mavişehir avm nin arka tarafında kalıyor yeri. Çok memnunuz biz.
yigitanasi Medifema hastanesi torbalı tarafında Görkem hanım var İnstagramdan da bakabilirsiniz hekimanne ama randevu alması biraz güç, bir de Çiğli bölge eğitim hastanesinde Fatih sun var biz ona gidiyoruz, devlet hastanesi olmasına rağmen ilgili, bilgili bir doktor.
Melikee123 Geçen gün bnde böyle post açmıştım bi kaç kişi egepol hast. Dr. Neşe yar ı onermsti dün gittm bende memnun kaldm sizede öneririm
Hcrakin Medicalparkta Doç.dr Zeynep Ayyıldız var.kendisi ayrıca alerji yan dalı yapmış.kızım geçen hafta bronşit ve zatürre teşhisiyle medicalparkta yattı Zeynep hoca sayesinde iyileşti şükür🙏
aylinist Hcrakin bizde ailemin yanında izmir de kaldığımız dönemde zeynep hanıma gittik. Size katılıyorum. Çok iyi bir doktor. İst dan gittiğimiz için izmire araştırıp bulmuştuk zeynep hanımı. Çok tavsiye edilen bir doktor.