Birkucukeylulmeselesi Bu üç markadan 1 yaşa kıyafet bakıyorum yazlık tulum şort tişört kızım 70 cm 8,5 kilo kaç ay olur acaba beden tabloları na bakarsak 9-12 filan anca olur gibi duruyor ya
Damla29 Birkucukeylulmeselesi her zaman büyük alma taraftarym ufalıyor yıkanınca benim oğlum 8 aylık 9 12 12 18 giyiyor
ecemm-6161 Birkucukeylulmeselesi sen 9/12 al canım küçük alma bazılarının kalıbı dar geliyor başıma geldi
Eliftoprak44 Birkucukeylulmeselesi diğerlerini bilmiyorum ama. Hm De alt Ürünler ayına göre tam oluyor. Ama üst ürünlerde ayından küçük oluyor. 1buçuk 2yaş alıyorum tişört oğlum 8buçuk aylık tam oluyor. Boyu 83cm kilosu 10kilo civarı. Şort 9-12aldım tam oldu. Civilden birkaç bişey almıştım sadece küçük kalıpları var.
Mom079 Birkucukeylulmeselesi ben kilosuna göre 18 24 ay aldım beden tamda boylar büyük oldu ya. Boy 80 cm 12 kilo keşke 12 18 alsaydım
Birkucukeylulmeselesi Damla29 oğlan çocuklar zaten iri oluyor kızım baya minyon o yüzden tedirgin oluyorum
Birkucukeylulmeselesi canana anladım teşekkür ederim canım benim öyle yapıyorum genelini 9-12/12-18 bakıyorum genelde
SedaMeyra Birkucukeylulmeselesi koton alacaksaniz yasindan buyuk beden alin. H&m den alacaksaniz yasindan kucuk bedrn alin. Diğerlerini bilmiyorum
mermik Birkucukeylulmeselesi benim kizim 1 yasinda 72 cm 8.100 gr 12-18 aldim hm den geldiler bugün ama epey büyükler. 9-12 ile degistircem sanırım. Bir arkadaşım defactodan hediye göndermiş 12 ay o da küçük oldu.
mermik Birkucukeylulmeselesi yorumumu düzenledim eksik yazdığım için 🤭 tekrar bakabilir misiniz yazdığıma