R3232 Kuzlar oglum 7 aylik iki doktorumuz var biri aabit üc damla demisti digeri kilo basina bi damla demisti sizler nasil kullaniyorsunuz ? Ve d vitamininden cok kabiz oluyor aynisini yasayan varmi ne yapmam gerekiyor ?
Bebegimm1 R3232 d vitamini 3damla veriyoruz sizin dediginiz demir ilacı o kilosuna göre veriliyor kabizlik yaptiysa farkli marka ya gecin
Merve_96 R3232 d vitamini ocean kullanıyoruz biz hem fısfıs hem damla bölümü var bizim damla olarak vericeksem 3 damla fısfıs ucu kullanıp vericeksem bir fıs olarak kullanıyorum demir ilacı her kiloya bir damla olarak
Sinifcianne R3232 d vitamını kabız yapmaz asla. Ocean d3 kullanın doğal olanı o. Demiri de bestiron öneririrm.
uykusuzMoMm Eymenduygy demir damlası doktor bana 5 damla ver dedı oglum 8 ay 20 gunluk 11 kg ben halen 5 damla verıyorm 11 damlamı vermem lazm
Eymenduygy uykusuzMoMm tabii kg basına 1 damla veriliyor siz takip edin kg artınca damlayı da arttırın
Eymenduygy R3232 kan ilacı kg basına artıyor ama sizin bahsettiğiniz Demir damlası in yapılan işlem..