Ftmsrsln Kızım 9 aylık olmak üzere ne zaman süpürgeyi çalıştırmaya başlasam basliyor aglamaya kucağıma alıp öyle süpürge yapıyorum süpürge yi takip etmeye başlıyor sonra ne zaman bu korkusu geçer bilemiyorum 🤦♀️
Cheddar Ftmsrsln o aylarda banyo yapmamdan korkuyordu bi de saçımda havlu varsa ağlıyordu 😂 sonradan düzeldi
Reyna Ftmsrsln 10 aylık benim oğlumda karanlıktan korkuyor diye düsünüyorum odasında tek yatıyor karanlık olduğunda ağlıyor cok kötü uyandığı zaman hafif bi ışık olunca bağırıyor öyle uyandırıyor 😂
dorukeymeninannesi Ftmsrsln benim oğlum 3 buçuk aylık yabancı kimi görse ağlıyor korkuyorve ani seslerden
Ftmsrsln Liona oy kuzuma benim ki de o aylarda sesten irkilirdi şimdi tam bi ürkek Ceylan olur kendileri🤗🙈
Liona Ftmsrsln 😄 daha minnoşlarımız dünyaya yeni yeni adapte oluyorlar bunlar normal☺️ inşallah sağlıkla büyütelim evlatlarımızı 🌹
Zelisblt Ftmsrsln yeşil renk oluyor, birde bekletince sertleşiyor yüzü gerdiriyor görüntü korkutucu 👻
Ftmsrsln dorukeymeninannesi biz de yaşadık onu ya dedelerden hoşlanmadı bizim kiz başta görse ağlıyordu 🤦♀️
Rmyhmza dorukeymeninannesi bnmkide ya norml mi acaba resmn aileme bıle gidemiyorum kımse elıne alamıyor hemn aglıyor
dorukeymeninannesi Ftmsrsln ne zaman geçti peki annem babam herkesten korkuyor ağliyor p yüzden biyere gidemiyorum 😔