Matmazella Kızım güneş doğar doğmaz uyanıyor evim çok aydınlık karartma perdesi diktirmeye karar verdim fakat güvenemedim store olarak güneşliğini kullanan memnun kalan varmı??
Helenikom Matmazella store derken blackout gün ışığı hiç geçirmeyen perde tüm evimde onlar var ve bebeğim gündüz uykularında da mışıl mışıl uyuyor
turansmom Matmazella Bilgim yok ama bir uyku egitimcide izlemiştim. Odayı karanlik birakmayın ki bebeklerin gece günduz kavramı otursunn diye ama ne derece dogru bilemiyorum, yanlış olmasın. Bilgim yok, üstte kalsın🥰
Matmazella uykusuzMoMm evet aydınlıkta uyuyamayan insanlar için gündüz uykusunda sıkıntı olmuyor ama gece uykusuna geçerken lambaları kapattığımdan gün ışır ışımaz bebeğim uyanıyor bende bu çözümü buldum🤷🏼♀️
Matmazella Helenikom yani fon olandan değil güneşlik olandan istiyorum odamın fon perdesi zaten var fakat açık renk olduğu için bir işe yaramıyor malesef ve güneş ışığını kesme özelliği yok şimdi bir daha fon alalım desem eşimin dilinden kurtulamam 😅
Matmazella turansmom gündüz uykusunda kullanmayacağım onda sıkıntımız yok zaten bebeğim yüzüne mendil koyup uyuyor ama sabah güneş ışığı ile çok erken uyanıyor yani gece uykusunun devamında kullanacağım
Sinemmmmm Matmazella ben fon olarak kullaniyordum esim gece calisiyor gunduzleri uyuyamiyor diye almistim
Matmazella Sinemmmmm fonum var zaten ama aksesuar olarak dikildi evlenirken 🤷🏼♀️ O yüzden güneşlik olandan düşünüyorum teşekkür ederim🌸
Musonn58 Matmazella ben kullanıyorum güneş doğar doğmaz yatak odası dayadı oğlum erken uyanıyor. Trendyol’dan taç amarka karartma perdesi sipariş verdim 2 yıl olacak. Çok memnun kaldık verimli bir uyku oluyor.
Helenikom Matmazella fon değil canım bemde en arkada blackout güneşi kessin die onu kullanmadığım zaman önde tül yanlarda da fon var sizin güneşlik dediğiniz yine gün ışığını geçirir eğer hiç geçirmesin diosanız blackout store perdelere bakacaksınız
Sinemmmmm Matmazella karartma fonundan bahsediyorum ben ama rica ederim benimde aksesuar olarak vardi tekrardan karartma fon olarakta almistim
Cigdemino Musonn58 alindas acaba yazları ne yapıyorsunuz.?Çok sıcak olup cam açmak zorunda kalınca? Ben de almayı düşünüyorum ama sonra alışır ve havalar ısınınca cam açarım kullanamam öyle olunca da yine uyumaz diye kararsız kalıyorum
haziranin25i Matmazella yatak odasında kullanıyoruz ama store olarak değil muhteşem bir şey sabahları uyanmak zor olsa da 😂😂
alindas Matmazella bizim odada karartma perdesi var, o yokken hava aydınlandığı anda uyanırdı şimdi sabah 9/10u görüyoruz ara ara uyanarakta olsa
Musonn58 Cigdemino ben sivastayım valla yazın bile cam açamıyoruz 😁😁ha camı açabiliyprum perde olduğu için hiçbir sıkıntı olmuyor
alindas Cigdemino camı perde olsada açabiliyorum. Sabah uyandığında açarım onun dışında açacağımı düşünmüyorum. Siz sürekli mi açık bırakmayı düşünüyorsunuz