Matmazell_ Kızlarrrr merhabalaaar 2-3 yıldır cesaret edemediğim ama artk ped kullanmak istemediğim için bi cesaretle aldm ve tam âdet günümde elime ulaştı cup o gün takamadm henüz kayganlık oluşmadığı için kanalda ama ertesi gün çok rahat taktım ve resmen 6 saat boyunca unuttm adet olduğumu hayatımda ilk defa bi regl dönemim bu kadar rahat geçti aaaa bu muymuş ya 2-3 yıldır çekindiğim şey neden bu kdar geç kaldım diye kendime kızmadım değil gerçekten gözümde büyütmüşüm ama hiç büyütülcek bişi yokmuş o kdar rahattım ki 😊 koku yok o akma hissi yok kaşıntı yok resmen özgürlük 😅 merak ettiğinz bişi olursa cevaplarım artk pedlere elvedaaaa 😂
Matmazell_ Mom080 nasıl anlatsam 😊 ped veya tampon yerine daha çevreci bişi canım vajina içine kanala yerleştiriyosun içinde birikiyor 😅 ama çoğu insana içinde bişi olma hissi ters geliyor bende yerleştiremem diye korkuyordum ama hiç zorlanmadım 😊 netten bakabilirsin âdet kabı diye çıkar hemen 🥰
Matmazell_ kahvekokusuu benm kanamam az canım bide sezeryanlıym orda zaten vajinal doğum yapmamış vajinal doğum yapan ve de midi boy var ben a boyunu aldm sezeryanlı olduğum için
Pekmeziletahin kahvekokusuu canım a-b 1-2 vs diye adlandırılıyor benim bildiğim şu adet kanamana göre seçiyorsun nete de bakarsın ben kullanmadım şahsen ama arkadaş kullanmış cazip geldi fiyatıda baya iyi 😁 ama sürekli kullanıyormuşsun bu iyi birşey
Matmazell_ Woody hahaha ayy bende içim kara delik kaybeder miyim acaba diye düşünmedim değil 😂😂 ama zaten sapı var sapından tutup çektiğimde geliyor 😅 yani içte kaybolma şansı yok kaymıyor ve de hayatımdaki en rahat regli dönemiydi ben bile şaşırdım gerçekten çok rahattım
Hohomoromu Matmazell_ peki sürekli içinde bir şey varmış hissiyle nasıl yaşıyorsun bu çok rahatsız edici olur herhalde 😕
Matmazell_ Yorgunanne07 daha çevreci bi yaklaşm canım dünyada atık bırakmıyor 😊 ped ve tampona nazaran daha uzun süre kullanıyorsun bi ürünün 10 yıl kullanm ömrü var 🥰
madambovary Matmazell_ bende çok denemek istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim. Boyutuna nasıl karar verdiniz. Normal veya sezaryen doğum için bile farklı boyut var sanırım🤔
Matmazell_ madambovary 3 tipi var canım a boyutu normal doğum yapmamoş sezeryanlılar için b tipi vajinal doğum içn bide midi boyu var genç kızlar içn diyo
Dms Roseses içeriye kacabilmesi için kemiklerinizin doğum esnasındaki gibi açılması gerekmekte bu da imkansiz oldugu için koydugunuz yerde buluyorsunuz 😊
BenMathilda Matmazell_ İçinde adet kanı birikmiyor mu, çekerken dökülme vesaire durumları falan 🥴 Bir de netten baktım da 1 tane satılıyor, yıkayıp yıkayıp kullanma gibi mi bir durum söz konusu, anlayamadım 🥴🥴
nicu Matmazell_ otururken, yatarken aynı koyduğun gibi mi duruyor sızdırma vs yapmıyor mu birde çok içeri mi yerleştirmek gerekiyor
Babybloom Matmazell_ türkiye de misin hangi markayı aldın? Maksimum 6 saat mi tutulabilir? Ve gece kullanacak mısın?
Matmazell_ Babybloom aaa ben bunu görmemişim canım kusura bakma evet istanbuldayım 2 gece kullandım sıfır sıkıntı 😊 maksimum 12 saat kullanılıyor gece boyu 12 saat tuttum bende ona rağmen yarm dolmuş ☺️ Bu arada organicup aldm 🌸
Matmazell_ Woody araştır canm ben 5 senedir biliyorm ama anca cesaret edebildm ama hiçte korktuğum kdar bi zorluğu yokmuş
Matmazell_ BenMathilda evet içinde adet kanı birikiyor canım hayır ilk defa kullanmama rağmen çıkarırlen dökmedim 😂 evet bi kabın ömrü 10 yıl yıkayıp kullanıyosun adet olduğunda da kaynatıyosun 5 dk sonra takıyosun
Mom080 Matmazell_ evet gördüm şimdi peki taşmiyor mu yani. Dolma durumu nasıl. Oluyor son sorularım 🙈
Matmazell_ BenMathilda ilk kullanımda kaynayıyosun içinden çıkarıp suyla çalkalayıp güzelce temizleyip takıyosun geri
Hunili BenMathilda inanın ki pedler çok çok daha kötü. Bu kaplarda hava ile temas etmiyor zaten siz boşaltsana kadar bu yüzden bakteri üremiyor. Hemde çevreci.