Mucizemmmm Kizlar oglum 6 aylik ev dogalgazli acaba gece uyurkn corap giydireyimmi yoksa giydurmeyeyimmi bilemedim siz napiyosunuz peki
elifzeze Mucizemmmm evinizin derecesini ölçmelisiniz 23-24 derecedeyse çorapsız uyutun bebeğinizi daha rahat uyur
Annesininprensesi Mucizemmmm benim evim soğuk hiç çıkarmadım şimdiye kadar Evin sıcaklığına bağlı bu durum
thelake Mucizemmmm Benimde oglum 6 aylık ilk defa bu gece corapsiz yatırdım ev sıcak aslında ama ıcim rahat etmedi çorapla yatırdım hep gece ara ara kalkıp kontrol edecem ayakları soğuk falan değilse corapsiz yatırmaya devam edicem
Asli91 Mucizemmmm 2. ayından beri çorapsız yatırıyorum. Bizim evde doğalgazlı. Uyurken ayaklarını sıcacık oluyo.
Ygz Mucizemmmm ayakları battaniye altında üşümez benim evimde kalorifer en kısıkta yanıyor evin ısısı ideal corapsız ve ince gydiriyorum. Kan akışını engellemeyin corap giydirerek
dilanbartos Mucizemmmm şimdi eve girdik bebeği direk yatağa yatırdım zaten uyuyordu. İlk iş çoraplarını çıkartmak oldu.
Duygusarp Çoraplarını çıkartıp yatırın o şekilde daha rahat ediyorlar. 40 mızdan sonra her gece corapsiz yattık
Dorukcumunannesi Mucizemmmm hava alsin,bebek vucut sicakliklari bizden fazla zaten ,corapsiz rahat uyur
Talhaninannesi Benim evimde en üst kat öyle ağam sağam sıcak değil ki bebeğim sıcağı hiç sevmiyor gece gündüz hep corapsiz yatırıyorum ayağı soğuk olmuyor zaten kundakladigim icin
Liyaa Mucizemmmm benim yaramaz sabaha kadar sürekli üstünü açtığı için tekmeleyerek mecbur çorapsız yatırmıyorum külotlu çorap giydiriyorum öyle uyutuyorum birde analı kızlı sıcağı çok sevmiyoruz biz evin ısısını yükseltmiyorum o yüzden
Miniktavsan Mucizemmmm benim kızım üstünü örttürmüyo malesef uyku tulumu ve çorap giydiriyorum hala 7 aylık olduk ama üst örttüğü anda uyanıyo bakalım ev iyice ısınsın o zaman rahatlıcaz
tutu11 Mucizemmmm hep corapsiz yatiriyorum. Kendimi dusunuyorum corapla rahat yatamazdim. O yuzden onu da corapla hic uyutmadim. Uyku tulumu giydirebilirsiniz yada patikli alt. Ayaklari acikta kalmamis olur boylelikle
melis_duru Mucizemmmm benim evim sıcak, bebeğimi de çok kalın giydirmeyi sevmem evde yelek falan giydirmem ama çorap giydiriyorum uyurken de uyanıkken de.
Merope Ille de corap giydirecekseniz lutfen dokusuna dikkat edin yakmayacak turden olsun. Gece kulotlu corapla uyudugunuzu dusunsenize :( Buyuk rahatsizlik verir..
Deletedmom115 Mucizemmmm Ben her zaman giydiriyorum evim en üst kat ve vanda yaşıyoruz haliyle daha soğuk oluyor bir kere denedim olduğundan daha fazla üşümüştü ayakları